Itt jár Ön:
PDF
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Adatvédelem

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeljük.

A www.nkfih.gov.hu website-on lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes később bevezett szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím). Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között ki nem adjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

  • Hozzánk kerülő személyes adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
  • A részünkre tudatosan átadott személyes adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
  • Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
  • A birtokunkba került személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
  • Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.

A www.nkfih.gov.hu linkeket tartalmaz más weblapokra is. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal azonban nem felelős más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

Utolsó módosítás: 2015. január 21.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500