Hírek, események
PDF
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
KICkoff startup vállalkozói verseny
A fenntartható energiaellátás érdekében új megoldásokat és ezek megvalósítására képes szenvedélyes vállalkozókat keres a világ. Ha van egy jó üzleti ötleted a különböző iparágakban keletkező, az energiaköltségek csökkentését és/vagy a CO2 kibocsátást csökkentő és/vagy az energiaellátó rendszerek biztonságát növelő technológiák piacra vitelére, nevezz be a nemzetközi KICkoff Competition 2016-ra!

Elődöntő 2016. június 27-én Budapesten

Döntő 2016. szeptember 20-án Varsóban

Az elődöntő első két helyezettje automatikusan bejut a döntőbe. Az elődöntő előtt június 24-én prezentációs felkészítő napot tart a szervező. Az elődöntőben részt vevő, de tovább nem jutó csapatok díjmentesen részt vehetnek az ősszel induló vállalkozói felkészítő tréningen.

A döntőbe bejutott csapatok a döntő előtti Boot Camp során mentor segítségével készülhetnek fel a zsűri és a befektetők meggyőzésére. A legjobb 3 csapat pénzdíjban, és a KIC InnoEnergy Highway® accelerator program €150 000 értékű, részben készpénzt, részben üzletfejlesztést támogató, nemzetközi mentori szolgáltatást tartalmazó befektetésében részesül.

Verseny jelentkezés és további részletek:
http://kic-kickoff.com/
http://www.bayenergy.hu

Jelentkezési határidő: 2016. június 10!

Utolsó módosítás: 2016. május 27.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500