Hírek, események
PDF
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Szigeti Gyula Péter elnökhelyettes előadása a Dél-magyarországi Gazdasági Fórumon
Az NKFI Hivatal elnökhelyettese 2017. május 17-én a kutatás-fejlesztés és az innováció ösztönzésének komplex cél- és eszközrendszeréről, a dél-alföldi régió innovatív vállalkozásainak támogatásáról, a K+F együttműködéseket ösztönző felhívásokról, valamint a finanszírozás egyéb lehetőségeiről tartott előadást a Portfolio.hu regionális konferenciáján.

Szigeti Gyula Péter előadása letölthető: A kutatás-fejlesztés és az innováció ösztönzésének átfogó cél- és eszközrendszere PDF (1 363 KB)

 

Szigeti Gyula Péter

Szigeti Gyula Péter kutatás-fejlesztési elnökhelyettes, NKFI Hivatal


 
Az NKFI Hivatal kutatás-fejlesztési elnökhelyettese ismertette a KFI célú forrásokat, amelyek koordinált, célszerű és hatékony felhasználása a szereplők dinamikus együttműködésével valósulhat meg. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a források értékteremtő kihasználása a pályázók, értékelők és döntéshozók közös felelőssége, amit a Hivatal az értékelési rendszer átláthatóságával és a pályázatok megvalósulásának szigorú monitoringjával is támogat. Eddig több mint 334 milliárd Ft kutatás-fejlesztési és innovációs célú uniós és magyar forrásról született támogatói döntés, amely révén valamennyi érintett célcsoport, köztük a kutatási intézmények, a vállalkozások és a kiválósági együttműködésen alapuló fejlesztések is jelentős forráshoz jutottak. A kutatás-fejlesztési és innovációs pályázati felhívások ösztönző rendszere itt tekinthető át.

További hírek az NKFI Hivatal tevékenységéről és a pályázati aktualitásokról.

Iratkozzon fel az NKFI HIvatal hírlevelére, melyben a hazai KFI hírek és pályázati információk is rendszeresen olvashatók: Hírlevél regisztráció

Utolsó módosítás: 2017. május 29.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500