Hírek, események
Pályázati hírek
2013. július 15.
Az Új Széchenyi Terv keretében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdet a Magyar-indiai (KTIA-DST) K+F+I együttműködési Programban való magyar részvétel támogatására.
Forrás: nfu.hu
2013. június 27.
Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból támogatott „Magyar-Német kétoldalú Tudományos és Technológiai Együttműködés” című (TÉT_12_DE jelű) pályázati felhívás kitöltőprogramja, amely elérhető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján.
Forrás: nfu.hu
2013. június 17.
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból támogatott „Magyar-Marokkói kétoldalú Tudományos és Technológiai Együttműködés” című (TÉT_12_MA jelű) pályázati felhívás kitöltőprogramja, amely elérhető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján.
Forrás: nfu.hu
2013. május 07.
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból támogatott „Magyar-Szlovák kétoldalú Tudományos és Technológiai Együttműködés” című (TÉT_12_SK jelű) pályázati felhívás kitöltőprogramja, amely elérhető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján.
Forrás: nfu.hu
2013. április 15.
A Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázathoz 2012. augusztus 10-én közzétett Pályázati Felhívás kiegészítéseként meghirdetjük, a Magyar-Marokkói TéT együttműködés keretein belül igényelhető támogatásra vonatkozó felhívást.
Forrás: nfu.hu
2013. április 15.
A Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázathoz 2012. augusztus 10-én közzétett Pályázati Felhívás kiegészítéseként meghirdetjük a Magyar-Német TéT együttműködés keretein belül igényelhető támogatásra vonatkozó felhívást.
Forrás: nfu.hu
2013. március 19.
A Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázathoz 2012. augusztus 10-én közzétett Pályázati Felhívás kiegészítéseként meghirdetjük, a MAGYAR – SZLOVÁK TéT együttműködés keretein belül igényelhető támogatásra vonatkozó felhívást.
Forrás: nfu.hu
2013. március 11.
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból támogatott „Magyar-Francia kétoldalú Tudományos és Technológiai Együttműködés” című (TÉT_12_FR jelű) pályázati felhívás kitöltőprogramja, amely elérhető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján.
2013. január 28.
A Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázathoz 2012. augusztus 10-én közzétett Pályázati Felhívás kiegészítéseként meghirdetjük, a MAGYAR – FRANCIA TéT együttműködés keretein belül igényelhető támogatásra vonatkozó felhívást.
Forrás: nfu.hu
2013. január 28.
Módosult az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Két- vagy többoldalú Tudományos és Technológiai Együttműködés (TéT) Programokban való magyar részvétel támogatására (TÉT_12 jelű) kiírt pályázat felhívása.
Forrás: nfu.hu
2012. november 07.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az Új Széchenyi Terv keretében 2012. augusztus 10-én közzétett Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázathoz, a Pályázati Felhívás kiegészítéseként 2012. október 30-án meghirdette a MAGYAR – ROMÁN TéT együttműködés keretein belül igényelhető támogatásra vonatkozó felhívást.
2012. szeptember 06.
A 2010. március 24-én meghirdetett „Magyar-német kétoldalú TéT Együttműködés 2010 – 2011.” című, illetve a 2009. április 1-jén meghirdetett „Magyar-romániai kétoldalú TéT Együttműködés 2010 – 2011.” című pályázati konstrukciók a külföldi felek visszalépése miatt, a mai napon visszavonásra kerülnek.
2012. augusztus 14.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az Új Széchenyi Terv keretében a 2012. augusztus 10-én közzétett Kétoldalú Tudományos és Technológiai (TéT) együttműködés tárgyú pályázathoz, a Pályázati Felhívás kiegészítéseként meghirdeti, a Magyar - Kínai TéT együttműködés keretein belül igényelhető támogatásra vonatkozó felhívást.
2012. augusztus 13.
Az Új Széchenyi Terv keretében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdet Két- vagy többoldalú Tudományos és Technológiai Együttműködés (TéT) Programokban való magyar részvétel erősítésére, a nemzetközi kutatás együttműködési programok keretében, a kutatásfejlesztési projektek kutatócseréjének kiegészítő támogatására.
2011. október 17.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdet magyar-izraeli együttműködésben folyó ipari kutatás-fejlesztési projektek támogatására, az NFÜ és az izraeli “MATIMOP-Israeli Industry Center for R&D” közös nemzetközi kutatás-együttműködési programja keretében.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500