Itt jár Ön: A Hivatal >> Álláslehetőségek
A Hivatal
Álláslehetőségek
2017. augusztus 22.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Elemzési és Információs Főosztálya a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet vezető elemző munkakör betöltésére.
2017. augusztus 22.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Elemzési és Információs Főosztály, Informatikai Osztálya a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet vezető adatbázis-menedzser (adatbázis-fejlesztő informatikus) munkakör betöltésére.
2017. augusztus 18.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Kutatás-fejlesztési Főosztály, Matematikai, Fizikai, Kémiai és Mérnöki Tudományok Osztálya a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet tudományos referens munkakör betöltésére.
2017. augusztus 03.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Támogatáskezelési és Innovációs Főosztály, Hazai Támogatások Projektkezelési Osztályán pályázatkezelési és innovációs/igazgatási referens munkakör betöltésére.
2017. július 28.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (továbbiakban: KKM) és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (a továbbiakban: NKFIH) közös pályázatot hirdet tudományos és technológiai (TéT) szakdiplomata munkakör betöltésére a következő állomáshelyeken: Berlin, London, New York, Párizs
2017. július 20.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (a továbbiakban: NKFI Hivatal) pályázatot hirdet Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletén (a továbbiakban: EU ÁK) betöltendő tudományos és technológiai szakdiplomata álláshelyre (a továbbiakban: TéT szakdiplomata).
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500