A Hivatal
PDF
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Startup Tavasz Bootcamp
A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH), a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), a BudapestHub munkacsoport, valamint számos hazai szakmai szervezet és nemzetközi partner összefogásával 2014 tavaszán útjára indult a Startup Tavasz rendezvénysorozat.

A 2014 április 2-án megrendezésre került Közép-európai Startup Versenyen úgy gondoltuk, hogy nem csak egy csapatot szeretnénk kiemelni, így a legjobb 10 csapat kapott lehetőséget arra, hogy egy többnapos felkészítés után tudásukat a Central European Startup Awards versenyen ismételten összemérjék egy új kategóriában, melyben a versenyzők fejlődését figyeli és értékeli a zsűri, és melyet a NIH különdíjjal jutalmaz.

Ennek keretében az április elején lezajlott verseny tíz győztese vehetett részt Záboji Péter és az European Entrepreneurship Foundation (EEF) által vezetett Bootcamp-en, ahol a versenyzők fantasztikus hangulatban töltöttek el három napot. Az erről és a versenyzőkről készült kisfilmek megtekinthetők:

 

Content 2 Connect

 

DeLight

 

Feedback

 

Lab4motion

 

Talk The Walk

 

Test Jockey

 

That's My Tour

A Bootcamp-et, a Startup Tavasz záró eseménye követi majd május 30-án, melyet a Grundon szerveznek meg, és ahol a tíz győztes csapat is bemutatja, hogy mekkorát lépett előre projektjével a verseny során.

Utolsó módosítás: 2015. január 30.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500