A Hivatal
PDF
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Startup.TE

Mini websorozat a startup vállalkozókról.


startup.TE: Epizód 1

Az első epizódban fiatal startup vállalkozókkal találkozhattok. Megismerhetitek történeteiket, álmaikat, elmesélik, hogy mi terelte őket a startupok világába és mi adja nekik az inspirációt és hajtóerőt.

startup.TE: Epizód 2

A Startup.te második epizódjában vállalkozók és az őket segítő iparági szereplők, mentorok mondják el véleményüket a startup világra jellemző ökoszisztémáról. Az epizódban többek között megszólalnak a nemzetközi Lean Startup Machine és hazai Hackathon-in-a-box elismert mentorai, akik elmesélik, hogy mi készteti őket arra, hogy tapasztalataikkal segítsék a kezdő vállalkozókat.

startup.TE: Epizód 3

A harmadik epizódban előkerülnek azok a kihívások, amikkel a régiónkban feltörekvő startupok nap mint nap szembesülnek. A már megismert szereplők mesélnek terveikről, arról hogy hol tartanak most és hogy milyen kihívásokkal kellett eddig szembenézniük.

startup.TE: Epizód 4

A negyedik epizódban az egyik legnagyobb magyar sikertörténet, a Prezi sztori kerül terítékre. Az alapítók és a korai munkatársak mesélnek a Prezi megszületéséről, a sikerhez vezető útról, a közös értékrendről és arról, hogy miért döntöttek úgy, hogy Budapesten és San Francisco-ban is fentartják bázisukat. Az inspirálódás garantált!

startup.TE: Epizód 5

A mini websorozat utolsó epizódja hasznos tanácsokat tartalmaz azok számára, akiknek kedve támadt belekóstólni a vállalkozói életbe. Az előző részekben felbukkant vállalkozók és iparági szereplők a helyi viszonyok és az innovációs fellegvárak közti különbségekről, a felkínálkozó lehetőségekről és perspektívákról nyilatkoznak, összegezve az üzenetet... Startup . Pont . Te !!!


Utolsó módosítás: 2014. november 12.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500