Nemzetközi tevékenység
PDF
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Felhívás a kínai szakembercsere programban való részvételre
A Nemzeti Innovációs Hivatal (az NKFI Hivatal jogelődje) és a kínai Külföldi Szakértők Hivatalának (SAFEA) között 2013. novemberben aláírt, a Kínai Népköztársaságba irányuló szakember-cserére vonatkozó kétoldalú megállapodás megnyitotta a lehetőségét annak, hogy több szakterületen évente több száz magyar szakértő vegyen részt kínai tapasztalatcsere programban.

A megállapodás értelmében egy adott feladatra pályázó, és a kínai cégek, intézmények által kiválasztásra kerülő magyar szakértők nemzetközi és kínai belföldi repülőjegyét, szállását, valamint napidíját a kínai partnerszervezet fedezi. A kínai szakembercsere program részleteiről további információkat olvashat a SAFEA honlapján.

Az NKFI Hivatal honlapján közzéteszi a SAFEA pályázati felhívásait, valamint az online platform működtetésében, a lehetőség népszerűsítésében, illetve a kiutazások magyarországi adminisztratív kezelésében működik közre.

A pályázati felhívások aktualizált listája honlapunkon itt érhető el: pályázati felhívások.

A kínai pályázati kiírások folyamatosan jelennek meg, így érdemes rendszeresen visszalátogatni honlapunkra.

A pályázatokra jelentkezni is az NKFI Hivatalnál lehet, egy rövid regisztrációt követően.

Amennyiben valamelyik pályázati kiírás felkeltette az érdeklődésüket, további információkért a téma megnevezésével és a referenciaszám feltüntetésével a safea_palyazat@nkfih.gov.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

Regisztráció:

Amennyiben érdeklődik a kínai tapasztalatcsere lehetősége iránt, szeretne néhány hétig vagy hónapig egy kínai vállalatnál dolgozni, kérjük, regisztrálja magát a Hivatal szakember-adatbázisába.

A regisztráció során most csak néhány, a szakmai tapasztalataira, érdeklődésére és elérhetőségére vonatkozó alapadatot kérünk megadni.

A pályázatokat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalon keresztül lehet benyújtani, de a munkavégzésre vonatkozóan a hirdető kínai vállalat / intézmény és a pályázó közvetlenül állapodik meg.

Titulus:

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail:

Telefonszám:

Szakmai végzettség:

Szakterület:

Agriculture

Industry

Others

Szűkebb szakmai érdeklődési kör:

Szakmai tapasztalat:

 

Utolsó módosítás: 2018. január 05.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500