Itt jár Ön: Nemzetközi tevékenység >> Nemzetközi hírek, események
Nemzetközi tevékenység
PDF
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
H2020 Marie-Skłodowska Curie Akciók jogi és pénzügyi kérdései intézmények számára
Munkaszerződéssel vagy megbízási szerződéssel kell alkalmazni az MSCA program keretében foglalkoztatott kutatót? Adómentesen kifizethető-e az ösztöndíj? Hogyan kell az Európai Bizottság felé elszámolni? Mit kell tudnia a kutatónak az adózásról és a társadalombiztosításról, ha külföldre megy MSCA ösztöndíjjal?

Többek között a fenti kérdésekre szeretnénk választ adni, illetve a különböző intézményi gyakorlatokhoz kapcsolódó témákat megvitatni a konzultáció keretében, amelyre felsőoktatási intézmények és kutatóintézetek pályázati irodáinak munkatársait, a pályázatok adminisztratív előkészítésével és a projektmenedzsmenttel foglalkozó szakembereit várjuk.

Időpont: 2017. május 30. 10.00-13.00
Helyszín: 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., 2. emelet, 231-as terem (Klauzál utcai bejárat felől)

A férőhelyek korlátozott száma (maximum 25 fő) miatt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy egy intézménytől lehetőség szerint legfeljebb egy résztvevő jelentkezzen (amennyiben elérjük a terem befogadóképességének határát – annak érdekében, hogy minél több intézmény vehessen részt a konzultáción – kizárólag az intézménytől elsőként regisztrált résztvevő helyét tudjuk biztosítani). A május 30-a konzultációt követően az NKFI Hivatal - igény szerint - további konzultációs alkalmakat biztosít.

ELŐADÁS

H2020 Marie-Skłodowska Curie Akciók jogi és pénzügyi kérdései

Utolsó módosítás: 2018. január 08.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500