Ön itt áll: PályázóknakPályázatokDokumentumtárPénzügyi elszámolásFelfedező kutatásokat ösztönző pályázatok2017. január 1-ét követően megkötött támogatási szerződések
2017. január 1-ét követően megkötött támogatási szerződések
2017. január 1-ét követően megkötött támogatási szerződések
2018. augusztus 16.
Utolsó módosítás: 2018. augusztus 16.
Olvasási idő: 1 perc
2017. január 1-ét követően – az Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerben (EPR) benyújtott pályázatokra vonatkozóan – megkötött támogatási szerződések alapján az NKFI Alapból finanszírozott projektek pénzügyi elszámolásához kapcsolódó dokumentumok.

A pénzügyi beszámoló elkészítése során az innen letölthető és az alábbi Tájékoztatóban ismertetett excel formanyomtatványok hibátlan kitöltése, összeállítása és beküldése, továbbá a megfelelő EPR űrlap egyszerűsített kitöltése szükséges.

A munkaszakasz költségelszámolása a végrehajtott részfeladatok alapján történik. Egy adott munkaszakasz befejezésekor a munkaszakasz ideje alatti azon részfeladatokról kell számot adni (szakmailag és pénzügyileg is), amelyek az adott munkaszakaszban szerepeltek.

Utolsó módosítás: 2018. augusztus 16.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?
A weboldalon HTTP-sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Az adatvédelmi tájékoztatóban bővebb információkat talál arról, hogyan gondoskodunk adatainak védelméről.
Rendben