Ön itt áll: A HivatalrólA HivatalrólSzervezeti felépítésTestületek, bizottságokInnovációs TestületCsányi Attila
Csányi Attila
Csányi Attila
2018. február 21.
Módosítás: 2022. március 29.
Olvasási idő: 2 perc

az Innovációs Testület tagja
közgazdász

vezérigazgató, Bonafarm Zrt.

Csányi Attila - Innovációs testület, tagCsányi Attila a Bonafarm Zrt. vezérigazgatójaként az ország egyik meghatározó élelmiszergazdasági vállalatcsoportjának a Bonafarm Csoportnak a tevékenységét irányítja.

2002-ben a Corvinus Egyetemen szerzett mesterdiplomát pénzügyi szakon. Egyetemi tanulmányait követően 4 évig a McKinsey & Company elemzőjeként elsősorban kereskedelmi bankokkal kapcsolatos projekteken dolgozott. 2006 és 2008 között a kaliforniai Berkeley Egyetem MBA hallgatója volt. Főként pénzügyi és marketing, valamint befektetésekkel kapcsolatos területeken folytatott tanulmányokat, amiket jól egészített ki a Columbia Business Schoolon eltöltött tanulmányi időszak.

Magyarországra hazatérve megalapította a Bonafarm Zrt.-t, majd annak vezérigazgatójaként és több vállalat igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjaként megszervezte a Bonafarm Csoportot. A csoporthoz tartozó cégek (Pick Szeged Zrt., Sole-Mizo Zrt., Bóly Zrt., Dalmand Zrt., Fiorács Kft., Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., Agroprodukt Zrt., Csányi Pincészet Zrt., valamint a stratégia partner MCS Vágóhíd Zrt.) működésének összehangolásával egy olyan piacorientált szervezetet alakított ki, amelyik a fogyasztói igények lehető legmagasabb szintű kiszolgálását helyezi a középpontba. A létrehozott, a változásokra gyorsan és pontosan reagáló működési modell lehetővé teszi a cégcsoport teljesítményének tervszerű, profitábilis növekedését, aminek köszönhetően a Bonafarm eredményessége jelentősen javult az elmúlt évtized során.

Több szakmai szervezetben, illetve tanácsadó testületben is tevékenykedik. Tagja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnökségének, az Agrárminiszter Tanácsadó

Testületének, a MATE Rektori Tanácsadó Testületének. Kuratóriumi tagja a Csányi Alapítványnak és a Jövő Nemzedék Földje Alapítványnak, valamint a KITE Zrt. Igazgatóságának elnöke.

Utolsó módosítás: 2022. március 29.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?