Ön itt áll: A HivatalrólA HivatalrólSzervezeti felépítésTestületek, bizottságokInnovációs TestületDr. Pakucs János
Dr. Pakucs János
Dr. Pakucs János
2018. február 21.
Módosítás: 2018. március 09.
Olvasási idő: 2 perc
az Innovációs Testület elnöke
villamos- és gazdasági mérnök, szakközgazdász
tiszteletbeli elnök, Magyar Innovációs Szövetség
ügyvezető igazgató, OT Industries Eszközhasznosító Kft.

Dr. Pakucs János - Innovációs Testület, elnökVillamos- és gazdasági mérnök, szakközgazdász. A Magyar Innovációs Szövetség alapító elnöke, jelenlegi tiszteletbeli elnöke. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Innovációs Tanács, valamint a Pro Progressio Alapítvány elnöke, illetve a Magyar Tehetséggondozó Szervezetek Szövetségének alelnöke. Elnökségi tagja a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének, illetve tagja a Mérnöki Akadémiának.

Szakmai munkájáért, a hazai innovációs teljesítmény növeléséért, a tehetséggondozás megszervezéséért számos elismerésben részesült, melyek közül kiemelendő a Magyar Köztársaság Érdemrend középkeresztje, a Köztársasági Elnöki Érdemrend, a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztje, Gábor Dénes-díj, Hevesi Gyula-díj, valamint a Magyar Gazdaságért Díj és a Honoris Causa Jedlik Ányos díj.. Díszpolgára a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemnek.

Korábban a Magyar Szénhidrogénipari Kutató- és Fejlesztő Intézet, majd 1990-től 2013-ig az Olajterv Holding ügyvezető igazgatója, jelenleg a cégcsoportba tartozó OT Industries Eszközhasznosító Kft. ügyvezető igazgatója.

További információ:
http://www.innovacio.hu/1d_hu.php
http://www.magyarszemle.hu/szerzo/pakucs_janos


Utolsó módosítás: 2018. március 09.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?