Ön itt áll: A HivatalrólInnovációs szolgáltatások
Tájékoztatás a jövőbeli pályázati lehetőségekről – információk megosztása, tapasztalatcsere, szemléletformálás
Tájékoztatás a jövőbeli pályázati lehetőségekről – információk megosztása, tapasztalatcsere, szemléletformálás
2020. február 21.
Módosítás: 2020. április 23.
Olvasási idő: 1 perc
Napjainkban a vállalkozások jellemzősen úgy lehetnek versenyképesek, ha képesek megfelelő válaszokat adni a globális társadalmi és gazdasági kihívásokra. Ehhez elengedhetetlen az innováció és a hosszú távú stratégiai gondolkodás. Az NKFI Hivatal kiemelt célja, hogy a hazai innovációs ökoszisztéma szereplői számára olyan pályázati rendszert biztosítson, amelyek figyelembe veszik a folyamatosan változó gazdasági környezetet.

Pályázati portfóliónk konstrukciói minden vállalkozási forma számára biztosítják a fejlődés lehetőségét, a nagy növekedés előtt álló startup és spin-off vállalkozásoktól a már működő kkv-kon át egészen a nagyvállalatokig.

Aktuális pályázati kiírások

Fontos, hogy a hazai pályázók az NKFI Hivatal hazai forrásainak igénybe vétele mellett a közvetlenül Brüsszelből elnyerhető kutatási és innovációs forrásokért is versenyre keljenek. Az NKFI Hivatal a hazai szereplők sikeres pályázását dedikált szakértői hálózatán keresztül információk és tapasztalatok megosztásával, tanácsadással és konzultációval, valamint a hazai forrásból finanszírozott rásegítő pályázataival és célzott mentorprogramjával is segíti.

EIC Accelerator mentorprogram

Horizont 2020

Horizont Europe

Utolsó módosítás: 2020. április 23.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?