Ön itt áll: A HivatalrólA HivatalrólSzervezeti felépítésTestületek, bizottságokInnovációs TestületPongrácz Ferenc
Pongrácz Ferenc
Pongrácz Ferenc
2015. február 21.
Utolsó módosítás: 2019. május 07.
Olvasási idő: 1 perc
az Innovációs Testület tagja
innovációs ügyvezető igazgató, Tungsram Csoport

Pongrácz Ferenc - Innovációs Testület, tagFerenc a Tungsram csoport innovációért felelős ügyvezető igazgatója 2019. január 1-je óta. Felelősségi körébe tartozik olyan innovatív termékek és szolgáltatások felkutatása a Tungsram számára, amely elősegíti a vállalat növekedési stratégiáját, és előmozdítja a cég átalakítását egy innováció-vezérelt világítás- és technológiai vállalattá.

A Tungsramhoz történő csatlakozása előtt Az IBM kelet-közép európai üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott. Felhő- és mesterséges intelligenciával kapcsolatos innovációs projektek kapcsán sikeres együttműködést alakított ki számos piacvezető vállalkozással, egyetemmel, kutatócégekkel és startupokkal, valamint befektetőkkel, állami szféra képviselőivel és non-profit vállalkozásokkal.

Ferenc széleskörű nemzetközi management tapasztalattal rendelkezik.

Elnökségi tagja a Magyar Közgazdasági Társaság Információs Technológiai szekciójának.

Jelenleg doktori tanulmányokat folytat a Széchenyi István Egyetem Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskolájában. Kutatási területe az innovációs ökoszisztéma, okos városok és a digitális innováció; valamint az Ipar 4.0 társadalmi hatásai.

www.tungsram.com

Utolsó módosítás: 2019. május 07.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?