Ön itt áll: PályázóknakÜgyfélszolgálatIdőpont-foglalás
Időpontegyeztetés iratbetekintéshez
2017. november 08.
Módosítás: 2020. június 15.
Olvasási idő: 2 perc

Az NKFI Hivatal az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben meghatározottak szerint rögzített szabályzatai alapján a pályázók számára iratbetekintésre nyújt lehetőséget.

Az iratbetekintést az NKFI hivatal munkatársai előre egyeztetett időpontban tudják biztosítani. Az időpont előzetes foglalására az alábbi naptárfelületen van lehetőség, a még szabadon foglalható időpont kiválasztásával. Az időpont kiválasztását követően az NKFI Hivatal munkatársai e-mailben küldött válaszüzenetben 1 munkanapon belül visszaigazolják a betekintés időpontját, vagy ha szükséges, további egyeztetést kezdeményeznek a betekintés lebonyolítása érdekében.

A pályázó betekintési joga alá tartozó dokumentumnak minősülnek az alábbiak:

  • az NKFI Hivatal által kezelt, NKFI Alapból finanszírozott pályázatok esetében a döntés-előkészítés részét képző anonim szakértő vélemények (leíró szöveg + pontozás), valamint
  • az NKFI Hivatal által lebonyolított KFI szempontú szakpolitikai véleményezés során a szakpolitikai vélemény megalapozását segítő részletes szakmai értékelések (pontozás, szöveges értékelés)

(a továbbiakban, együttesen: szakmai értékelések)

Ennek értelmében a szakmai értékelések megismerésére kizárólag az NKFI Hivatal által biztosított személyes iratbetekintés útján van lehetőség.

Az iratbetekintésre jogosultak köre:

Fontos megjegyezni, hogy az iratbetekintésre a Pályázó hivatalos (cégkivonatban, alapító okiratban meghatározott) képviselője, illetve annak meghatalmazottja jogosult. Tehát, amennyiben a pályázatban megadott kapcsolattartó, projektvezető nem tartozik a pályázó hivatalos képviselői körébe, abban az esetben ő is kizárólag meghatalmazással ismerheti meg a szakmai értékeléseket. Az iratbetekintés alkalmával a betekintési jogosultság ellenőrzése érdekében személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatása, illetve meghatalmazott útján történő betekintés esetén meghatalmazás benyújtása szükséges.

A betekintés helyszíne:

Az iratbetekintés lebonyolítására az NKFI Hivatal székhelyén van lehetőség: 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., II. emelet

Kapcsolódó elnöki utasítások:

Az iratbetekintéssel kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdésben az NKFI Hivatal Ügyfélszolgálata nyújt felvilágosítást. Kérjük, az alábbi naptárfelületen válasszon az Önnek megfelelő, szabadon foglalható időpontok közül:

Utolsó módosítás: 2020. június 15.
Időpontfoglaláshoz szükséges adatok megadása
Pályázat azonosító száma
Pályázati felhívás címe
Pályázó neve
Betekintő neve
Betekintő státusza
Betekintő e-mail címe
Betekintő telefonos elérhetősége
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom.Adatai megadásával hozzájárul, hogy az NKFI Hivatal a megadott személyes adatait kezelje, illetve adategyeztetés céljából a betekintés időpontjáig megkeresse. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót.
Betekintés időpontja
Legközelebbi időpontunk