Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekKoronavírus
Koronavírus
2020. április 03.
Módosítás: 2020. május 11.
Olvasási idő: 1 perc

coronavirus

Az új típusú koronavírus járvány a kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatásában is számtalan kérdést vet fel, új kihívásokkal szembesíti a pályázókat, az értékelőket és a finanszírozó intézményt egyaránt. Az NKFI Hivatal a rendkívüli körülményekhez igazodva könnyített eljárási szabályokkal, meghosszabbított beadási határidőkkel segíti a pályázókat és a kedvezményezetteket. A Hivatal tematizált weboldalán első kézből megismerhetők ezek az intézkedések, ahogy a koronavírussal kapcsolatos legújabb kutatások és a KFI ökoszisztéma ezirányú legfontosabb hazai és nemzetközi hírei is.

KFI Hotline néven új kommunikációs csatorna indult, ahol a pályázói kérdések, észrevételek és egyéb javaslatok is beküldhetők.


NKFIA Alap koronavírus

Utolsó módosítás: 2020. május 11.
NKFI Alap pályázati hírek
Az új típusú koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzettel összefüggésben az NKFI Hivatal tájékoztatása az NKFI Alapból támogatott projektek kedvezményezettjei számára.
Kutatás az NKFI Alap támogatásával
Közfinanszírozással támogatott kutatási projektek, melynek célja a koronavírus megismerése és új megoldások fejlesztése a járvány leküzdésére.
Nemzetközi hírek
Tájékoztatás az EU H2020 valamint egyéb nemzetközi projektek kedvezményezettjei számára, valamint a rendkívüli helyzettel kapcsolatos kutatás-fejlesztési hírek az Európai Unióból és a nagyvilágból.
Startup hírek
A startup ökoszisztéma és az innovatív kisvállalkozások reakciói az új típusú koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzetre.
Hazai kutatási hírek
A hazai kutatói közösség és a kutatás-fejlesztési ökoszisztéma hírei az új típusú koronavírus járvánnyal és a rendkívüli helyzettel kapcsolatban.