Nemzetközi tevékenység
PDF
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Norvég-magyar kutatási konferencia – Budapest, 2018. február 15-16.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Norvég Kutatási Tanáccsal (RCN) együttműködve szervezi meg „A jövő kutatási kihívásai” elnevezésű konferenciát. A rendezvény célja, hogy a kiváló norvég és magyar kutatóhelyek megismerhessék egymás kutatásait és véleményt cserélhessenek a jövőbeni kutatási irányokról az egészség, környezet, társadalom és technológia területén, valamint két- és többoldalú kutatási projekteket alapozzanak meg.

A konferencián lehetőség nyílik a fiatal tehetségek bemutatkozására is. A konferencia második napján a norvég résztvevők látogatást tehetnek néhány magyar kutatóhelyen. A hosszú távú norvég-magyar tudományos együttműködést kezdezményező magyar résztvevők márciusban elutazhatnak norvég partnereikhez. A konferencia kiváló lehetőség magyar-norvég közös projektek előkészítésre, új partnerségek kialakítására, a fiatal kutatók számára a bemutatkozásra és kapcsolatrendszerük bővítésére.

A konferencián való előadás tartására vagy poszter bemutatására jelentkezés: https://future-research-challenges.b2match.io

Utolsó módosítás: 2018. január 12.
Partner szervezeteink
© Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 1077 Bp, Kéthly Anna tér 1., Telefon: (+361) 795 9500