Ön itt áll: PályázóknakPályázatokPályázati tudásbázisPályázatkezelő és értékelő rendszerekElektronikus Pályázó, Tájékoztató és Kommunikációs Rendszer (EPTK)
Elektronikus Pályázó, Tájékoztató és Kommunikációs Rendszer (EPTK)
2018. február 08.
Utolsó módosítás: 2018. június 06.
Olvasási idő: 2 perc
Az NKFI Hivatal esetében az EPTK e-ügyintézési felület az NKFI Alapból, valamint a z Európai Uniós Strukturális Alapokból finanszírozott, KFI innovációs pályázatok beadására és nyomon követésére szolgáló rendszer.
  • támogatási kérelmek, hiánypótlások, tisztázó kérdésre adott válaszok, kifogások, közbeszerzési dokumentáció, elszámolások és szakmai beszámolók beadása,
  • a projekt fenntartási időszakában a projekttel kapcsolatos fenntartási jelentések elektronikus úton történő beadása, nyomon követése.

Az EPTK rendszer célja a döntések, kifizetések felgyorsítása érdekében lehetőséget adni a támogatást igénylők és kedvezményezettek számára, többek között a támogatási kérelmek, hiánypótlások, tisztázó kérdésre adott válaszok, kifogások, közbeszerzési dokumentáció, elszámolások, és szakmai beszámolók, továbbá a projekt fenntartási időszakában, a projekttel kapcsolatos fenntartási jelentések elektronikus úton történő beadására, valamint nyomon követésére. Az e-ügyintézés felületen megjelenő adatok az Fejlesztéspolitikai Adatbázis és Információs Rendszer Központi Rendszeréből (FAIR KR), valamint Európai Uniós Programok Rendszeréből (EUPR) származnak, melyet a támogatási kérelmet kezelő szervezet munkatársai töltenek fel adatokkal. Az e-ügyintézés felületről beküldött adatok szintén az EUPR rendszerbe töltődnek be.

2017. évtől az NKFI Alap innovációs pályázatai esetében az NKFI Hivatal áttér az EPTK rendszer alkalmazására, kiváltva a korábbi, offline PKR rendszert, valamint az ahhoz kapcsolódó kitöltőprogramot.

Az EPTK rendszer használatát a regisztrációt követően elérhető 14 (egy-egy munkaszakasz támogatását szolgáló) kézikönyv segíti, valamint videós segédlet, képzési anyagok és Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK).

További információk:

Az NKFI Hivatal ügyfélszolgálata (nkfihivatal@nkfih.gov.hu; +36 1 795 9500)

Utolsó módosítás: 2018. június 06.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?