Ön itt áll: PályázóknakPályázatokDokumentumtárSzabályzatok, ügyrendekOTKA szabályzatok
OTKA szabályzatok, ügyrendek
Szabályzatok, ügyrendek
2015. január 13.
Módosítás: 2020. február 04.
Olvasási idő: 4 perc

Szabályzatok

Ügyrendek - Bizottsági eljárás (zsűrizés), javaslattétel

Az OTKA bizottsági rendszerében vannak zsűrik, kollégiumok és más bizottságok. Az összes bizottság elektronikus ügyvitele hasonló, ezért nem tárgyaljuk külön őket. Megkülönböztetünk első szintű és második szintű bizottságokat.

Első és második szintű bizottságok:
Az első szintű bizottság (zsűri, publikációs, nemzetközi kiegészítő támogatási ügyek) szakértő véleményeket kér be, és saját tagjainak is kiadja referálásra (részletes elemzésre) a pályázatokat, majd együttes munkával hoz létre szakmai és támogatási sorrendet, továbbá összegszerű javaslatot.
A második szintű bizottságok (például kollégium) az első szinten készített sorrendet és javaslatot átvizsgálja. A hozzá rendelt szempontok szerint nézi át az első szintű bizottság munkájának eredményét, és javasolhat hibajavítást, prioritások, finanszírozási szempontok szerint változtatásokat. A második szintű bizottság véleménye kerül döntési javaslatként az OTKA Bizottság elé.


Teljesítési Szabályzat (Támogatási szerződések teljesítésének szabályai pályázati fordulónként)

Kiegészítés az OTKA Támogatási Szerződések Teljesítési Szabályzatának használatához PDF (65 KB)
(Ez a kiegészítés kizárólag a 2014. december 31. előtt megkötött támogatási szerződések esetében, a 2015. előtt kiadott teljesítési szabályzatok körében alkalmazandó.)


Utolsó módosítás: 2020. február 04.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?