Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekA Hivatal hírei
Versenyképességi és Kiválósági Együttműködések a Közép-Magyarország régióban
Versenyképességi és Kiválósági Együttműködések a Közép-Magyarország régióban
2016. december 22.
Módosítás: 2019. június 25.
Olvasási idő: 1 perc
A most megjelent felhívás a gazdasági-társadalmi szempontból stratégiai jelentőségű, több szakterületet együttesen érintő kutatás-fejlesztési és innovációs eredmények létrejöttét támogatja a Közép-Magyarország régióban. A pályázatok benyújtásának feltétele a támogató KFI szempontú szakpolitikai vélemény, amely 2016. december 22-től 2017. január 26-ig igényelhető.

A szakpolitikai véleményezéshez készült értékelési útmutató szerint az értékelés főbb szempontjai a projektjavaslat várható újdonságtartalmára, a megvalósítók szakmai kiválóságára, a szakmai erőforrások biztosítására, valamint a projekt eredményeinek piaci potenciáljára, üzleti hasznosíthatóságára vonatkoznak.

A működő vállalkozások, kutatóhelyek és felsőoktatási intézmények közötti dinamikus együttműködés ösztönzésével, üzletileg is hasznosítható tudományos eredmények elérése érdekében meghirdetett felhívás feltételeinek megfelelő projektek a projektre megítélt 300 millió – 800 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek a rendelkezésre álló forrás erejéig.

További információ a felhívásról:  https://www.palyazat.gov.hu/vekop-221-16-versenykpessgi-s-kivlsgi-egyttmkdsek

A KFI szempontú szakpolitikai véleményezéshez kapcsolódó információk: Tájékoztató versenypályázatok KFI szempontú szakpolitikai véleményezéséről

A konstrukció a „K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” (GINOP 2.2.1) konstrukció tükörpályázata, amelyről az alábbi linkeken érhető el információ:

Utolsó módosítás: 2019. június 25.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?