Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
EIG CONCERT-Japan pályázati felhívás
EIG CONCERT-Japan pályázati felhívás
2020. május 28.
Módosítás: 2020. május 28.
Olvasási idő: 1 perc
Az EIG CONCERT-Japan program (European Interest Group, Connecting and Coordinating European Research and Technology Development with Japan) célja az EU tagországok és társult országok Japánnal való KFI együttműködéseinek elősegítése.

Résztvevő országok: Japán (Japan Science and Technology Agency, JST), Bulgária (BNSF), Cseh Köztársaság (MEYS), Franciaország (CNRS), Lengyelország (NCBR), Litvánia (MITA), Németország (BMBF), Spanyolország (AEI), Szlovákia (SAS) és Törökország (TUBITAK).

A konzorcium 2016 óta évente hirdet meg közös pályázati felhívásokat különböző tudományterületeken. A jelenlegi pályázati felhívás az ’infokommunikáció (ICT) a rugalmas és biztonságos társadalomért’ témakörben (ICT for Resilient, Safe and Secure Society) kerül meghirdetésre, amelyhez 300 000 EUR keretösszeggel Magyarország is csatlakozott. Ennek megfelelően magyar partnerek is részt vehetnek a nemzetközi konzorciumokban a felhívásban megadott feltételekkel.

Meghirdetés: 2020. május 18.
Beadási határidő: 2020. július 17.

A pályázat tartalmáról és feltételeiről a program honlapján megjelent információk és pályázati dokumentumok adnak tájékoztatást.

További információ: http://concert-japan.eu/spip.php?article79

Utolsó módosítás: 2020. május 28.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?