Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
EIT Jumpstarter program 2024
EIT Jumpstarter program 2024
2024. május 02.
Módosítás: 2024. május 02.
Olvasási idő: 1 perc

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) ismét meghirdette az EIT Jumpstarter programot. Az EIT Jumpstarter az egyik legtágabb ágazatközi program, amelyet olyan korai stádiumú innovátorok számára terveztek, akik szeretnének megerősödni és elindítani üzleti tevékenységüket.

EIT Jumpstarter program 2024A program során az innovátorok és vállalkozók segítséget kapnak, hogy életképes üzleti modellt építhessenek innovatív termék- vagy szolgáltatási ötletük köré és validálhassák azt. A program elsősorban közép-kelet és dél-európai tehetségekre összpontosít. 2024-ben ötödik alkalommal, hat tudás- és innovációs közösség együttműködésével kerül megrendezésre: EIT Food, EIT Health, EIT Raw Materials, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing és EIT Urban Mobility az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) támogatásával.

Kiknek szól a program?

Tudományos projektcsapatoknak, innovátoroknak, kutatóknak, PhD-hallgatóknak vagy mesterszakos hallgatóknak, akiknek olyan termék- vagy szolgáltatási ötlete van, amely az egészségügy, az agrár-élelmiszeripar, a nyersanyagok, az energia, a városi mobilitás vagy a feldolgozóipar innovációját szolgálja és akik szeretnék ötletüket a laboratóriumból a piacra vinni.

A program során legfeljebb 2 000 EUR utazási és szállás-támogatást kaphattok, és a legjobb három csapat minden kategóriában 10 000, 5 000, illetve 2 500 EUR pénzdíjat nyerhet.

Jelentkezési határidő: 2024. május 5.

Bővebb információ: https://klimainnovacio.hu/hu/program/eit-food-startup-programok

Utolsó módosítás: 2024. május 02.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?