Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Európai Uniós kutatás-fejlesztési és innovációs programok - aktuális partnerkereső rendezvények és platformok
EU KFI programok - partnerkereső rendezvények és platformok
2023. július 27.
Módosítás: 2024. május 13.
Olvasási idő: 14 perc
A különböző európai uniós kutatás-fejlesztési és innovációs pályázati programokhoz (köztük a Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogram programterületeihez) kapcsolódóan az alábbi partnerkereső rendezvényeket (brokerage events), illetve platformokat ajánljuk figyelmükbe.


PARTNERKERESŐ RENDEZVÉNYEK

DÁTUM ESEMÉNY

2023. szeptember 26.

Horizont Európa Klaszter 6: Élelmiszer, biomassza alapú gazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság és környezet brokerage event


A 2023. szeptember 26-i brokerage event keretén belül konzorciumi partnerek keresésére is lehetőség nyílik, előre leegyeztetett maximum 20 perces kétoldalú megbeszélések és rövid 4 perces prezentációk (pitch) révén. A brokerage event angol nyelvű és ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrációs határidő: 2023. szeptember 5.

A widening országokból jelentkező kutatók travel grantet pályázhatnak: Travel Grant to facilitate participation
Regisztráció és további információk: Horizon Europe Cluster 6 Calls 2024 Brokerage Event

Kapcsolattartó: Szemere Dorottya


2023. október 6.


Horizon Europe Cluster 4 Digital - 2024 Calls - Info Day Pitch & Networking workshops

Helyszín: Párizs, Franciaország

A francia nemzeti kapcsolattartó (NCP) által a Horizont Európa 4. klaszter digitális felhívásairól szervezett információs rendezvény kapcsolatépítő szekciót és projektötlet-konzultációt is biztosít, amelyekre más uniós országok szereplőinek részvételét is várják.
Regisztráció és további információ: Cluster 4 információs nap

Kapcsolattartó: Németh Edina


2023. október 12.


Chips-Quantum Virtual Matchmaking Workshop- European R&I collaboration opportunities
Helyszín: online

Az európai AENEAS és QuiC szövetségek elektronikai komponensek és rendszerek (ECS) és kvantumtechnológiai kutatási és innovációs projektegyüttműködésk előkészítésére kapcsolatépítő workshopot szervez. A workshop a szövetségek tagjai számára nyitott, a csatlakozásról a szövetségek honlapján talál bővebb információt, a tagsághoz támogatást az NKFH EU-KP pályázata biztosíthat.
Regisztráció és További információ: Chips-Quantum Virtual Matchmaking Workshop

Kapcsolattartó: Németh Edina


2023. október 13.

Pandemic preparedness & Response: Host-pathogen interactions felhívás India – EU közös partnerkereső rendezvény
Helyszín: online

Az Európai Unió és India kormánya között megkötött megállapodás alapján az indiai Biotechnológiai Minisztérium (DBT) társfinanszírozza a Horizont Európa keretében a pandémiára való felkészültségre és reagálással kapcsolatos felhívásra sikeresen pályázó indiai szervezeteket. A sikeresség érdekében online partnerkereső rendezvényt tartanak, amelynek a felhívás részletes tartalmi ismertetése, a társfinanszírozás módjainak kifejtése, valamint platform biztosítása az európai és indiai potenciális partnerek találkozására (flash prezentációk).
A felhívás: HORIZON-HLTH-2024-DISEASE-08-20: Pandemic preparedness and response: Host-pathogen interactions of infectious diseases with epidemic potential (RIA) - Opening: 26 Oct 2023 | Deadline(s): 11 Apr 2024

A rendezvény ingyenes, online, de regisztráció szükséges.
További információ: https://euraxess.ec.europa.eu/worldwide/india/events/horizon-europe-brokerage-event-8-pandemic-preparedness-response-host

Kapcsolattartó: Horváth Klára 


2023. október 16-19.


Horizont Európa Klaszter 4: Digitális gazdaság, ipar és világűr kapcsolatépítő rendezvények
Helyszín: online

Az Európai Bizottság által 2023. október 11-12-én a Horizont Európa 4. klaszterének 2023 őszén megnyíló közel 40  pályázati felhívásának tartalmáról és szakmai elvárásairól tartott információs naphoz kapcsolódóan a klaszter egyes részterületein működő NCP hálózatok kapcsolatépítő rendezvényeket szerveznek.

A regisztráció megnyílt:

Kapcsolattartó: Németh Edina


2023. október 18.

Horizont Európa Klaszter 5 brokerage event


Az 5. klaszter (klíma, energia és mobilitás) 2024-ben megnyíló 80 felhívását. 
bemutató 2023. október 17-i európai bizottsági információs naphoz kapcsolódóan október 18-án brokerage event keretében lehetőség nyílik konzorciumi partner keresésére, előre leegyeztetett maximum 20 perces kétoldalú megbeszélések és rövid 4 perces prezentációk révén (pitch).
A brokerage event angol nyelvű és ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrációs határidő: 2023. szeptember 30. 

A szervezők egyetemek, kutatóintézetek, vállalkozások, önkormányzatok, egyesületek, hatóságok, kormányzati szervek, civil szervezetek, klaszterek és egyéb K+F+I-ben érdekelteket várnak.

Kapcsolattartó: Tóth Orsolya (Climate), Józon Mónika (Energy), Vántora Virág (Transport)


2023. október 19.

Horizont Európa Klaszter 2:
Kultúra, kreativitás és inkluzív társadalom brokerage event

A 2. klaszter (kultúra, kreativitás és inkluzív társadalom) 2024-ben megnyíló mintegy 30 felhívását bemutató 2023. október 18-i európai bizottsági információs naphoz kapcsolódóan október 19-én online brokerage event keretében lehetőség nyílik konzorciumi partnerek keresésére az azonos témák iránt érdeklődők között. A sikeres regisztrációt és a profil aktiválását követően a résztvevők felhasználóbarát partnerkereső eszköz segítségével egyeztethetik le előre a kétoldalú találkozók időpontját.
Az eseményt a 2. klaszter Nemzeti Kapcsolattartó Pontjainak hálózata, a Net4Society szervezi.
Regisztráció és további információk: https://cluster-2-brokerage-event.b2match.io/

Kapcsolattartó: Csiszár Anita


2023. október 19-20.

EU CAP Network Brokerage event - „Accelerating the innovation process through Horizon Europe multi-actor projects”

Az Európai Bizottság DG AGRI és EIP AGRI szervezete „Accelerating the innovation process through Horizon Europe multi-actor projects” címmel partnerkereső eseményt szervez Brüsszelben, melynek célja a kutatók, vállalatok, a mezőgazdasági és erdészeti szakemberek, valamint a különböző mezőgazdasági ágazatok egyéb szakértői közötti kapcsolatépítés támogatása, és ezáltal annak elősegítése, hogy minél több sikeres, magas színvonalú pályázat szülessen a mezőgazdaság, az erdészet és a vidékfejlesztés témájában.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: regisztrációs határidő: 2023. szeptember 3. 23:00 (CET). A résztvevők létszáma korlátozott; a regisztráció nem jelent automatikus részvételt: a szervezők a jelentkezések elbírálását követően szeptember elején értesítik azokat, akik számára lehetővé teszik a részvételt.
Jelentkezés: EU CAP Network Brokerage event

További információ az esemény weboldalán vagy az alábbi email címen:
rokerage.innovation@eucapnetwork.eu

Kapcsolattartó
: Szemere Dorottya


2023. október 27.


Horizon Europe Cluster 4 & 5 Key Enabling Technologies - 2024 Calls - Brokerage Event

Helyszín: Mainz, Németország

A francia és német nemzeti kapcsolattartók (NCP) kapcsolatépítő napot szerveznek a Horizont Európa kulcs ipari technológiákkal kapcsolatos pályázatok kapcsán. A rendezvény mindenki előtt nyitott.
Regisztráció és további információ: KET Brokerage

Kapcsolattartó: Németh Edina2023. október 31.

2024 Zero Emission Waterborne Topics (ZEWT)
Helyszín: London
Az Innovate UK információs nappal egybekötött brokerage eventet szervez a 2024-es nulla kibocsátású vízi közlekedés területéhez kötötten.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (a helyek száma korlátozott)

Kapcsolattartó: Vántora Virág


2023. november 16.


BEPA MATCHMAKING for the Horizon Europe 2024 Battery Calls
Helyszín: Bordeaux

A BEPA (Batteries European Partnership Association) a 2024-es felhívásokhoz kapcsolódóan partnerkereső rendezvényt szervez, amelynek keretében a BEPA szakértői ismertetik a 2024BATT4EU felhívásokat.  Az európai szakmai testületek és érdekelt innovátorok 5 perces pitching lehetőséget kapnak a 2024-es Batt4EU pályázati felhívásokhoz kapcsolódó projektelképzeléseik és innovációs megoldásaik bemutatására.

További információ a rendezvényről és a regisztrációról: BEPA Matchmaking for the Horizon Europe 2024 Battery Calls – BATT4EU (bepassociation.eu)

Kapcsolattartó: Józon Mónika


2024. február 20-21.


ECS Brokerage event
Helyszín: Brüsszel (Belgium)

A Chips JU az elektronikus rendszerek és komponensek területén 2024-ben megjelenő kulcs digitális technológiákkal kapcsolatos hagyományos felhívásaira és kapcsolódó Horizont Európa lehetőségre fókuszáló konzorciumépítő rendezvényt szervez, ahol lehetőség lesz projektötletek rövid bemutatására is.

A partnerkeresés már most elindítható az ECS partnerkereső rendszerében.

Regisztráció és további információ hamarosan elérhető lesz: ECS Brokerage Event 2024

Kapcsolattartó: Németh Edina


2024. március 22.

Macthmaking a Hydrogen Days 2024 keretében
Helyszín: Prága (Csehország)

A Hydrogen Days 2024 keretében lehetőség lesz partnerkeresésre. A részvétel regisztrációhoz kötött.
Bővebb információ: https://www.hydrogendays2024.cz/
Regisztráció: https://www.hydrogendays2024.cz/registration/

Kapcsolattartó: Józon Mónika


2024. április 5.

Data Space Webinar Online Matchmaking Event

A Business Finland, a Sitra (Finnish Innovation Fund Sitra) és a svéd Agency for Digital Government (DIGG) online kapcsolatépítő rendezvényére az adatterekben érdekelt egyéb országok szereplőit is várják. Az Európai Bizottság a DEP program keretében számos szektorális adattér bevezetését támogatja, és gyakran elvárás, hogy a Horizon Europe adatokkal kapcsolatos pályázatai ezekkel az adatterekkel együttműködjenek. A rendezvény a  jelenlegi adattér pályázatokra fókuszál (energia, zöld megállapodás, mobilitás, mezőgazdaság, gyártás, készségek fejlesztése).  A webinárium során a pályázók projektötleteket, a pályázathoz releváns kompetenciákat prezentálhatnak.

További információ: Nordic Online Matchmaking Event  on Data Spaces

Kapcsolattartó: Németh Edina


2024. április 17.

AI, Data & Robotics Information Day & Brokerage Event
Helyszín: Brüsszel

Az Európai Bizottság, a Mesterséges Intelligencia, Adat és Robotika partnerség (ADRA) és az Ideal-ist projekt információs napot és brokerage rendezvényt szervez, amelynek témája a nyitott és hamarosan megjelenő Horizont Európa, Digitális terület, Európai Innovációs Tanács és Digitális Európa programok felhívásairól tartanak tájékoztatást. Az Horizont Európa új felhívásai várhatóan a rendezvény napján jelennek meg.

Regisztráció és további információ: AI, Data & Robotics – information day & brokerage

Kapcsolattartó: Németh Edina


2024. április 25-26.

Brokarage Event on Horizon Europe upcoming calls – Climate, Energy and Mobility

Az online rendezvény fókuszában az 5-ös klaszter 2., 3. és 6. desztinációi keretében a 2024-es év  második felében a következő témákban megnyíló pályázati felhívások állnak: cross-sectoral solutions for climate transition; sustainable, secure and competitive energy supply; efficient, sustainable and inclusive use of energy, safe and resilient transport and smart mobility services for passengers and goods.

Bővebb információ: Brokerage event 2024 - Horizon Europe Cluster 5 (nextmove.fr)
Regisztráció: Registration | Matchmaking Event on Horizon Europe upcoming calls - Climate, Energy and Mobility (b2match.com)

Kapcsolattartó: Józon Mónika


2024. május 21-22.

Horizon Europe Missions Brokerage Event 2024 ONLINE
Helyszín: online

Regisztrációs határidő: 2024. május 17.

Az angol nyelvű rendezvény lehetővé teszi a Horizon Europe Misszióinak (Adaptation to Climate Change, Cancer, Restore our Ocean and Waters by 2030, 100 Climate-Neutral and Smart Cities by 2030, A Soil Deal for Europe & Cross-cutting activities) ugyanazon felhívásai iránt érdeklődő résztvevők közötti online, kétoldalú találkozók megvalósítását a projektötletek megosztása és az együttműködő partnerek megtalálása érdekében.

További információ és regisztráció: https://missions-horizon-europe-brokerage-2024.b2match.io/.

Kapcsolattartó: Tóth Orsolya


2024. június 12-13.

Horizont Europa 3. klaszter Polgári biztonság – pályázati információs nap és partnerkereső rendezvény
Helyszín: Brüsszel

Az Európai Bizottság és a SEREN nemzetközi kapcsolattartói hálózat a Horizont Európa 3. klaszter, Polgári biztonság területén hamarosan megjelenő pályázatok kapcsán információs napot és partnerkereső rendezvényt szerveznek 2024. június 12-13-án Brüsszelben. A felhívások többek között a bűnözés és terrorizmus elleni küzdelem, a kritikus infrastruktúrák védelme, a határvédelem, a kiberbiztonság, a katasztrófa elhárítás kutatási és innovációs kihívásainak területén, valamint a biztonsági innovációt erősítését szolgáló tevékenység területén várják a pályázatokat (A pályázati témák részletes leírása már elérhető a munkaprogramban és a portálon, a tervezett megjelenés: június 27., a beadási határidő: november 20.). A rendezvény keretében a nemzeti kapcsolattartók projektötlet előértékelést és  pitch képzést is kínálnak.

A rendezvényen való részvételre a WIDERA keretében utazási támogatás igényelhető, a támogatásigénylő űrlapot a partnerkereső rendezvény dátuma előtt legalább 30 naptári nappal emailben szükséges benyújtani.

Regisztráció és további információ: Horizon Europe Security Information Day and Brokerage

Kapcsolattartó: Szilvási Péter (polgári biztonság), Németh Edina (kiberbiztonság)A II. pillér klasztereinek partnerkereső rendezvényei

Az NCP_WIDERA.NET projekt honlapjának dedikált oldalán megtalálhatók a 2. pillér alá tartozó klaszterek partnerkereső rendezvényei:
https://www.ncpwideranet.eu/brokerage-events/

PARTNERKERESŐ PLATFORMOK

REGISZTRÁCIÓS HATÁRIDŐ PLATFORM

2023. november 30.

Matchmaking platform a Driving Urban Transition Call 2023 résztvevői számára

A DUT a projektötletek megvitatása, finomítása és a konzorciumalakítás elősegítése céljából létrehozott egy matchmaking platformot, amelyre az alábbi linken lehet regisztrálni 2023. november 23-ig: Matchmaking Platform for DUT Call 2023

Kapcsolattartó: Szemere Dorottya


a platform elérhető:
2023. december 25-ig

CARE4BIO matchmaking platform

Ismét megnyílt a CARE4BIO matchmaking platformja, amely lehetőséget biztosít a Horizon Europe Cluster 6 - Calls 2024 résztvevőinek a partnerkeresésre és a kapcsolatépítésre.

Kapcsolattartó: Szemere Dorottya


2023. december 31.

Horizont Európa Klaszter 5.
Greenet Partner Search Tool

The GREENET Partner Search Tool brings together organisations (coordinators as well as partners) from across the world. This is a unique opportunity to generate new contacts and collaborate on potential Horizon Europe projects. Meetings will take place in a dedicated area and will be arranged in advance by means of this website throughout the whole year (2023). 
The second purpose of the Greenet platform is online events. Stay updated with our online events by checking out the "Events" tab. 
Registration is open till December 31st 2023 and meetings can take place anytime throughout the year.

Kapcsolattartó: Józon Mónika (Energy), Vántora Virág (Transport)


2024. május 15.

Elérhető a Western Balkan 2024 felhívás partnerkereső oldala

A partnerkereső weboldal olyan virtuális platform, ahol az Eureka Western Balkan 2024 felhívásában részt vevő országok szervezetei közös projekteket és együttműködéseket kereshetnek. Projektpartnereket 2024. március 6-tól a 2024. május 15-i pályázati benyújtási határidőig lehet keresni a platformon.

Bővebb információ: https://eureka-western-balkans-2024.b2match.io/

Kapcsolattartó: Kun László


2024. június 30.

EIT Urban Mobility

Az április 15-18. között „EIT Urban Mobility – Innovation Days” címmel megrendezésre kerülő online rendezvényhez kapcsolódóan megnyíló b2match platform lehetőséget biztosít a projektötletek bemutatására és ismertetésére, valamint 1:1 meetingek szervezésére is. A platformon keresztül tartott "information session"-ök témája a sikeres pályázatírás, a pénzügyi fenntarthatóság és az értékelési folyamat ismertetése lesz.  A platform 2024. június végéig lesz nyitva.

További információ: https://eit-urban-mobility-innovationdays2024.b2match.io/home

Kapcsolattartó: Szemere Dorottya


2024. szeptember 30.

Alliance for Language Technologies and Open-Source Foundation Models

A március 5-i online információs napon a DEP program nyelvi technológiák és az MI modellek pályázati felhívásairól és a hamarosan nyíló – a Horizon Europe jövőbeni MI felhívásait is támogató – partnerkereső platformról voltak előadások. A kapcsolódó online partnerkereső rendszer a DEP és a Horizont Európa program áprilisban megjelenő felhívásaihoz továbbra is elérhető.

Videófelvétel: LT, LLM, OS, AI online információs nap

Kapcsolattartó: Németh Edina


a platform elérhető:
2024. október 4-ig

A természet és az építészet Nature Based Solutions segítségével történő integrációjára szakosodott spanyol kkv botanikai genetikával/növényi ellenálló képességgel foglalkozó szakértő partnert keres a BiodivNBS transznacionális kutatási pályázati felhívására.

A természet és az építészet integrációjával foglalkozó spanyol kkv konzorciumi partnereket keres Biodiversa+ NBS felhívásaiban való részvételhez. A pályázat célja egyedi, alacsony karbonlábnyomú, hő- és hangszigetelő zöldfalak közös kifejlesztése. A vállalkozás a függőleges kertek, zöld tetők, természetes medencék és tájépítészeti projektek révén a növények kedvezőtlen környezetben vagy környezeti terhelésben való ellenálló képességével kapcsolatos botanikai, illetve genetikai kísérletekkel, fejlesztésekkel foglalkozik.

További információ: https://een.ec.europa.eu/b2b/profile/1fc89ac2-6248-4a95-b194-018af0b98a73

Kapcsolattartó: Szemere Dorottya

 
Clean Energy Transition Partnership Matchmaking Platform


https://clean-energy-transition-partnership-2023.cetp.b2match.io/

Kapcsolattartó: Józon Mónika

 
ARRIVAL Matchmaking Platform

designed to accelerate the adoption of sustainable transport solutions and reduce CO2 emissions and pollutants caused by transport and mobility sectors
ARRIVAL is a multifunctional matchmaking platform that facilitates immediate access to relevant information and services to support buyers and innovators of technologies in the implementation and replication of smart and clean mobility solutions. ARRIVAL offers a common and legitimate European matchmaking platform and complementary off-line services designed to:
  1. equip mobility stakeholders with tools, knowledge, contacts and methods to accelerate the replication of existing innovative mobility solutions.
  2. mobilise financial resources to accelerate market access and scale up “first-of-a-kind” sustainable transport solutions.
The overall concept focus of the ARRIVAL platform lies in the ‘supply-demand-finance’ triangle that is envisaged for all transport and mobility modes and all relevant stakeholders.
It brings together stakeholders, including innovators, investors, policy makers, and end-users, from the “supply-demand-finance” triangle in the entire transport and mobility sector, including all transport means and modes to facilitate the development and adoption of sustainable transport solutions.
Discover ARRIVAL Matchmaking Platform! – Reciprocity Project (reciprocity-project.eu)

Kapcsolattartó: Vántora Virág2. klaszter – Kultúra, kreativitás és befogadó társadalom

A júniusban megnyíló European Collaborative Cloud for Cultural Heritage (ECCCH) felhívás kapcsán javasoljuk a regisztrációt a 2. klaszter partnerkereső oldalán. Az alábbi weboldalon 75 országból több mint 2500 fő regisztrált, a keresés országok, intézmények, megjelölt témák alapján lehetséges, online találkozók az oldalon keresztül szervezhetők. https://cluster-2-brokerage-event.b2match.io/

A platform 2024. december 31-ig érhető el.

Kapcsolattartó: Pivarcsiné Fekete DóraClean Energy Transition Partnership event – and matchmaking platform

Megújult a Clean Energy Transition Partnership (CETP) matchmaking (partnerkereső-konzorciumépítő) platformja kibővült funkciókkal, amely ezentúl a CETP online webináriumokkal és más szakmai rendezvényekkel kapcsolatos információkat is tartalmazza.

További információk a platformról: https://www.b2match.com/e/clean-energy-transition-partnership-2024
A platformra az alábbi linken lehet regisztrálni: https://www.b2match.com/e/clean-energy-transition-partnership-2024/sign-up

Kapcsolattartó: Józon Mónika

Utolsó módosítás: 2024. május 13.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?