Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Felsőoktatási Hallgatói Kutatói Ösztöndíj
Felsőoktatási Hallgatói Kutatói Ösztöndíj
2021. június 08.
Módosítás: 2021. június 08.
Olvasási idő: 1 perc
A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány nyílt ösztöndíjpályázatot hirdet "Felsőoktatási Hallgatói Kutatói Ösztöndíj" elnyerésére. Az ösztöndíj nettó összege: 83 000 Ft/hó/fő. (a teles támogatási időszakban összesen 489.000 Ft/fő kerül kifizetésre). Az ösztöndíj időtartama: 6 hónap (2021. július 1. - 2021. december 27.)

Jelen ösztöndíjpályázatra bármely tudományterületet érintő pályázat benyújtható, de előnyt jelent, ha a pályázó az alábbi témák egyikét műveli és ezen a területen már releváns tapasztalattal rendelkezik:

  • gépjárművek dinamikája,
  • intelligens rendszerek és azok szabályozása,
  • precíziós állattenyésztés,
  • élettani folyamatok online paraméterbecslése,
  • a nemzeti identitás és szuverenitás jogi vonatkozásai,
  • Kárpát-medencei kapcsolatok építése

Az ösztöndíjpályázatra bármely tudományterületen kiemelkedő teljesítményt nyújtó, 30. életévüket még be nem töltött nappali tagozatos hallgatók pályázhatnak. A pályázat benyújtásakor a kutatási tervnek tartalmazni kell a kutatási témát, a kutatás célját és a témaválasztás személyes motivációját. A pályázathoz csatolni kell egy tanár vagy mentor által írt ajánló levelet.

A pályázatokat 2021. június 1. - 2021. június 20. között lehet benyújtani.

A jelentkezés módja: E-mail írása a palyazat@kmta.hu címre. A tárgy mezőbe írják be: "jelentkezés Kutatói Ösztöndíjra". Ide kell elküldeni a tanulmányi és egyéb igazolások digitális változatát (melyeket majd eredetiben az esetleges szerződéskötéskor kell benyújtani), regisztráció és a részletes adatlap kitöltése a https://kmta.hu/kerdoiv/regisztracio.php oldalon.

Forrás: Magyar Innovációs Szövetség

Utolsó módosítás: 2021. június 08.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?