Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Felsőoktatási Kutatói és Innovációs Ösztöndíj
Felsőoktatási Kutatói és Innovációs Ösztöndíj
2023. április 25.
Módosítás: 2023. április 25.
Olvasási idő: 1 perc
A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány nyílt ösztöndíjpályázatot hirdet "Felsőoktatási Kutatói és Innovációs Ösztöndíj" elnyerésére. Az ösztöndíj nettó összege: 800 000 Ft/fő 5 hónapra. Az ösztöndíj időtartama: 5 hónap (2023. június 1. - 2023. október 31.)

Jelen ösztöndíjpályázatra innovációhoz szorosan kapcsolódó témában nyújtható be pályázat; előnyt jelent, ha a pályázó az alábbi területen tanul, illetve ezen területen széles tapasztalattal rendelkezik:

  • informatika,
  • mesterséges intelligencia,
  • természettudomány,
  • műszaki tudomány.

Az ösztöndíjpályázatra bármely tudományterületen kiemelkedő teljesítményt nyújtó, 27. életévüket még be nem töltött nappali tagozatos hallgatók pályázhatnak. A pályázat benyújtásakor a kutatási tervnek tartalmaznia kell az innovációval összefüggő kutatási témát, a kutatás célját, kutatási témával kapcsolatos általános problémafelvetést és a témaválasztás személyes motivációját. A pályázathoz csatolni kell egy tanár vagy mentor által írt ajánló levelet, valamint szakmai önéletrajzot amiben a jelentkező bemutatja eddigi eredményeit.

A pályázatokat 2023. április 1. - 2023. április 30. között lehet benyújtani.

A pályázat beadásának határideje: 2023. április 30. 16:00 (16 óra)

Jelentkezés módja:

E-mail írása a palyazat@kmta.hu címre, a tárgy mezőbe írják be: „jelentkezés Felsőoktatási Kutatói és Innovációs Ösztöndíjra” ide kérjük elküldeni a tanulmányi és egyéb igazolások digitális változatát (melyeket majd eredetiben az esetleges szerződéskötéskor kell benyújtani), továbbá regisztráció és a részletes adatlap kitöltése a https://www.kmta.hu/regisztracio cím alatt. A pályázatot egy fileban pdf formában kell benyújtani.

Bővebb információ: https://www.kmta.hu/aktualis-palyazatok

Utolsó módosítás: 2023. április 25.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?