Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Folytatódik a V4 országbeli innovátorok izraeli képzési programja
V4 innovátorok izraeli képzési programja
2020. január 20.
Módosítás: 2020. január 20.
Olvasási idő: 1 perc
A 2019-ben sikeresen zárult startup mentorprogram 2020-ban is folytatódik. A Visegrádi Négyek és Izrael együttműködésében megvalósuló tréning fiatal vállalkozóknak, start-upoknak és inkubátoroknak nyújt képzési lehetőséget 2020. május 14. és május 27. között Tel Avivban és Jeruzsálemben.

A Visegrádi Alap a két lépcsős (írásbeli és szóbeli) pályázat keretében olyan start-up vállalkozások szakembereinek jelentkezését várja, akiknek innovatív ötletében, korai fejlesztésében, termékében ígéretes piaci lehetőséget lát.

A pályázat keretében lehetőség van olyan inkubátorok munkatársainak támogatására is, amelyek professzionális inkubációs tevékenységet folytatnak start-up vállalkozások támogatására. A program keretében V4-országonként hat pályázati nyertes utazhat Izraelbe, az inkubátorok pályázatai korlátozott számban kerülnek befogadásra.

A 80 ezer eurós összköltségvetésű program pályázatait 2020. január 20. és február 14. között lehet benyújtani a Visegrádi Alaphoz visegradfund@visegradfund.org email címen keresztül.

A pályázati felhívás részletei, a jelentkezési lap és az izraeli képzési program tervezete letölthető az NKFI Hivatal és a Visegrádi Alap honlapjáról:
https://www.visegradfund.org/news/apply-v4-innovators-israel/

A program további részleteiről felvilágosítást nyújt:

Mészáros Gergely
nemzetközi referens
Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal
Nemzetközi Főosztály

1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: gergely.meszaros@nkfih.gov.hu 
Telefon: +36 1 896 3741

Utolsó módosítás: 2020. január 20.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?