Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
HealthTech és BioTech startupok jelentkezését várja az X-Europe
Startupok jelentkezését várja az X-Europe
2020. április 22.
Módosítás: 2020. április 22.
Olvasási idő: 2 perc
Képzéseket biztosít, a promotálásban segít és partnerekkel köti össze a résztvevőket a kontinensen átívelő Startup Europe program, melyet öt szervezet valósít meg: az F6S, a TNW, a Design Terminal, a Growth Tribe és a TechChill. A programra jelentkezni már lehet, egészen április 30-ig.

Az EU által finanszírozott X-Europe program célja, hogy vezető európai deeptech startupok fejlődését ösztönözze magas minőségű képzési programjával és egyéb szolgáltatásokkal. A vállalkozásoknak segítséget nyújt abban is, hogyan kerüljenek kapcsolatba befektetőkkel, vállalatokkal és kormányzati szereplőkkel. Az X-Europe-ot öt, az európai startup ökoszisztémában vezető szerepet betöltő szervezet indította el: az F6S, a TNW, a Design Terminal, a Growth Tribe és a TechChill.

A program első köre a HealthTech-re és a BioTech-re összpontosít, és arra törekszik, hogy 2020. május és november között 25 startupnak adjon lendületet befektetői és nagyvállalati kapcsolatépítéshez, képzések és promóció segítségével. Az X-Europe célja továbbá az is, hogy Európa-szerte kapcsolja össze az ökoszisztémákat, és tegye lehetővé a vállalatok és a tőke szabad áramlását a kontinensen. A program összes szolgáltatása ingyenes a résztvevők számára, a Startup Europe-nak köszönhetően.

A 25 kiválasztott deeptech startup az alábbi szolgáltatásokat kapja:

  • Ingyenes részvétel és bemutatkozási lehetőség az amszterdami The Next Web konferencián, 2020. október 1-jén és 2-án
  • Összekötés befektetőkkel
  • Partnerség kiépítése vállalatokkal – a startupok megoldása lehet a válasz a vállalatok kihívásaira
  • Egyéni mentorálás
  • Álláslehetőségek és tehetségkutatás
  • Médiafigyelem
  • Csatlakozási lehetőség a Design Terminal Akcelerátor Sprinthez és hozzáférési lehetőség a TechChill és a TNW közösségi inkubátorjaihoz és irodáihoz

A személyes programelemek ősszel indulnak, addig online formában, otthonról lehet csatlakozni a programhoz!

A JELENTKEZÉS AZ 1. KÖRBE MÁR NYITOTT – HealthTech & BioTech startupok jelentkezését várják április 30. előtt:
https://www.f6s.com/xeuropecohort1/apply

További információkat az X-Europe weboldalán – www.xeurope.eu – vagy a projekt közösségi platformjain, Twitteren, LinkedInen és Instagramon lehet olvasni.

A projektet az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programja támogatja, a 871795 számú támogatási megállapodás szerint.

Forrás: technokrata.hu

Utolsó módosítás: 2020. április 22.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?