Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Hogyan segítik az uniós kutatási és innovációs program projektjeit a Horizon Results Booster szolgáltatások?
Hogyan segítenek a Horizon Results Booster szolgáltatások?
2021. október 21.
Módosítás: 2021. november 04.
Olvasási idő: 1 perc
Amint arra már korábban felhívtuk a figyelmet, az Európai Bizottság október elején információs nap keretében mutatta be a Horizon Results Booster szolgáltatásait.

Az eszköz szakértők, mentorok bevonásával nyújt segítséget az FP7, H2020 és Horizont Európa programokból finanszírozott projektek számára a disszemináció hatékonyabbá tételéhez (pl. kulcsszereplők azonosítása, közösségi média kampány megszervezése), a hasznosítási stratégia javításához (pl. hasznosítási lehetőségek szakértő irányításával történő átgondolása), üzleti terv megalkotásához vagy továbbfejlesztéséhez (pl. jogi, illetve pénzügyi kockázatok mérlegelése, befektetési igények feltárása), valamint tréningeket biztosít pl. az innováció menedzsment vagy a szellemi tulajdonjogok területén.

A szolgáltatások elérhetők a klasszikus keretprogram projektek mellett a keretprogramból finanszírozott társulások, pl. az EIT KIC társulások és az EUMSZ 185. cikke alapján létrehozott partnerségek (pl. AAL, EUROSTARS) keretében finanszírozott projektek számára is.

Az információs nap diái, illetve felvétele a következő linken elérhető: https://ec.europa.eu/research/participants/docs/h2020-funding-guide/other/event211005.htm

Utolsó módosítás: 2021. november 04.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?