Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Horizont2020 Green Deal információs nap
Horizont2020 Green Deal információs nap
2020. október 27.
Módosítás: 2020. október 27.
Olvasási idő: 1 perc
Október közepén nemzetközi infónappal egybekötött partnerkereső eseményt szervezett az Enterprise Europe Network és az Enterprise Ireland a szeptemberben meghirdetett Horizont2020 Green Deal pályázati felhívással kapcsolatban.

A rendezvény fő célkitűzése az volt, hogy tájékoztassa a résztvevőket a H2020 Green Deal keretén belül elérhető támogatási lehetőségekről, és részleteiben is bemutassa a pályázati felhívást. Az észak-ír nemzeti kapcsolattartó pontok (NCP) az előadásaik során rávilágítottak a Green Deal pályázatban való részvétel előnyeire, továbbá korábbi tapasztalataikat és pályázati tippeket is megosztottak a hallgatósággal.

A rendezvény második felében a szervezők lehetőséget kínáltak nemzetközi kapcsolatépítésre is. Innovációs partnerségek kialakítása céljából pályázati ötletbörzén mutathatták be pályázati és konzorciumi terveiket a résztvevők. A rendezvény honlapján pedig egy virtuális felületet is biztosítottak partnerkereséshez és online megbeszélések szervezéséhez.

A prezentációk felvétele és egyéb dokumentációi, illetve az ötletbörzén bemutatott projektleírások és partnerkeresési lehetőségek is elérhetőek az alábbi linken:
https://www.horizon2020.ie/past-events-documentation/

Utolsó módosítás: 2020. október 27.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?