Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
INNOWWIDE pályázat az Európán kívüli országok innovációs piacainak elérésére
INNOWWIDE pályázat, 2. felhívás
2020. január 27.
Módosítás: 2020. január 27.
Olvasási idő: 1 perc
A Horizont 2020 programból finanszírozott INNOWWIDE projekt célja az európai innovatív kis- és középvállalkozások támogatása a nemzetközi piacok elérésében. Ennek érdekében az INNOWWIDE felhívást tesz közzé életképességi projektek (Viability Assessment Projects, VAP) indítására helyi piaci szereplők bevonásával.

A támogatott projektek keretében olyan átfogó technológiai, piaci, jogi és társadalmi-gazdasági elemzést kell készíteni, amely világosan értékeli a célzott nemzetközi, innovatív piaci megoldás megvalósíthatóságát az Európán kívüli pályázati partner országában. A cél olyan feltételek megteremtése, amelyekkel az európai innovációs megoldások Európán kívüli piacokon is megjelenhetnek. A projektek futamideje legfeljebb hat hónap.

A 2020-ban megjelenő második felhívás költségvetése 4,2 millió euró. A projektenként igényelhető támogatás 60 ezer euró, mellyel a fejlődő országok, a nagy feltörekvő gazdaságok (Brazília, Oroszország, India, Kína, Mexikó) és a fejlett országok piacainak elérése a cél a három országkategória mindegyikének egyenlő mértékű finanszírozásával. A célországok között az Egyesült Államok is szerepel.

A pályázat 2020. március 31-ig adható be.
Jelentkezés: https://innowwide.smartsimple.ie/s_Login.jsp

További információ:
www.innowwide.eu/guidelines/

www.innowwide.eu.

A projekt támogatása érdekében az EUREKA Titkárság a nemzetközi piacokat ismerő, vállalati pályázatokat értékelő szakértőket keres, akik az EUREKA Szakértői Adatbázisában való regisztrációt követően kaphatnak felkérést az értékelői munkára:
https://expert-community.eurekanetwork.org/#/.

Utolsó módosítás: 2020. január 27.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?