Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Közép Európai Kezdeményezés (KEK) COVID19 témájú pályázati felhívása
KEK COVID19 témájú pályázati felhívása
2020. március 31.
Módosítás: 2020. április 03.
Olvasási idő: 2 perc
A COVID-19 vírus által kiváltott világjárványra adott válaszként a Közép Európai Kezdeményezés (KEK) rendkívüli pályázati felhívást tett közzé (Extraordinary Call for Proposals 2020) a KEK-tagállamok gyors támogatása érdekében.

Érintett területek: Egészségügy és távorvoslás, gyógyászat (MED); Oktatás és e-tanulás/távoktatás (EDU); Mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása (MSMEs)

Jogosultság

Minden köz- és magánszektorbéli szervezet és nem kormányzati szervezet, amely székhelye és nyilvántartása egy KEK-tagállamban (Albánia, Fehéroroszország, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Olaszország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna) van, továbbá a nemzetközi/regionális szervezetek (WHO Európai Regionális Irodája, Délkelet-Európa Egészségügyi Hálózat Titkársága).

A kiírás tartalma

A teljes 600.000 eurós költségvetés elérhető lesz a KEK országok pályázói számára, kiemelt figyelmet fordítva az EU-n kívüli országokra. A pályázók a benyújtott projektekre akár 100%-os támogatást is igényelhetnek, vagy legfeljebb 40.000 eurót a sajátos helyi szintű igények kielégítésére. Egy pályázó legfeljebb két különböző projektjavaslatot nyújthat be, feltéve, ha a kedvezmények eltérőek.

A pályázat dokumentációi

A KEK Rendkívüli Pályázati Felhívása a COVID-19 kitörésére válaszul, a szükséges dokumentációkkal együtt elindult, és elérhető az alábbi linken:
COVID-19 Extraordinary Call for Proposals launched: 600,000 EUR for projects in fields of healthcare, education & MSMEs

Pályázati határidő

A felhívás rendkívüli jellegéből adódóan csak a 2020. április 9-ig érkező pályázatokat fogadják el.

Utolsó módosítás: 2020. április 03.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?