Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Középiskolai Kutatói Ösztöndíj
Középiskolai Kutatói Ösztöndíj
2021. június 08.
Módosítás: 2021. június 08.
Olvasási idő: 1 perc
A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány nyílt ösztöndíjpályázatot hirdet "Közoktatási Kutatói Ösztöndíj" elnyerésére. A elnyerhető ösztöndíj összege: 25 000 Ft/hó/fő. (A teljes támogatás időszakban összesen 100.000 Ft/fő kerül kifizetésre). Az ösztöndíjas jogviszony időtartama: 4 hónap (2021. szeptember 1.-2021. december 27.)

Az ösztöndíjpályázatra valamennyi tudományterületről pályázhatnak a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, 19. életévüket még be nem töltött, nappali tagozatos tanulók, akik vállalják, hogy az intézményi KMTA rendezvényein részt vesznek, hogy az ösztöndíjas időszak alatt havonta legalább 1 magyar nyelvű vagy idegen nyelvű szakirodalmat feldolgoznak, és azokból szakirodalmi összefoglaló tanulmányt készítenek. A kutatási tervnek tartalmaznia kell a kutatási témát, a kutatás célját, kutatási témával kapcsolatos általános problémafelvetést és a témaválasztás személyes motivációját. A pályázathoz csatolni kell egy tanár vagy mentor által írt ajánló levelet.

A pályázatokat 2021. június 1. - 2021. június 30. között lehet benyújtani.

Jelentkezés módja: e-mail írása a palyazat@kmta.hu címre, a tárgy mezőbe írják be: "jelentkezés Kutatói Ösztöndíjra" ide kell elküldeni a tanulmányi és egyéb igazolások digitális változatát (melyeket majd eredetiben az esetleges szerződéskötéskor kell benyújtani), regisztráció és a részletes adatlap kitöltése a https://kmta.hu/kerdoiv/regisztracio.php oldalon.

Forrás: Magyar Innovációs Szövetség

Utolsó módosítás: 2021. június 08.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?