Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Megjelenési lehetőség startupok számára a MEDICA orvostechnológiai vásáron
Megjelenési lehetőség a MEDICA vásáron
2022. június 08.
Módosítás: 2022. június 08.
Olvasási idő: 1 perc
Düsseldorf város Önkormányzatának Gazdaságfejlesztési Irodája pályázatot hirdet orvostechnológiai területen innovatív digitális terméket vagy szolgáltatást kínáló startup vállalkozások részére.

A pályázók közül rövid bemutatkozásuk (pitch) alapján kiválasztott nyertesek ingyenesen vehetnek részt kiállítóként a világ vezető orvostechnológiai szakkiállításán, a MEDICA-n. A vásárt 2022. november 14-17 között rendezik meg Düsseldorfban. Az orvostechnológia és egészségipar világszinten legnagyobb vásárán 2021-ben a járványkorlátozások ellenére 70 ország 3500 kiállítójának standját az online programok mellett 150 országból érkezett 46 ezer szakmai látogató tekintette meg személyesen. Az erre érett startup vállalkozások így egyedülálló bemutatkozási lehetőséget kaphatnak, hiszen a vásárra a nagy érdeklődés miatt rendkívül nehéz kiállítóként bekerülni.

Részvételi feltételek:

  • 2017 után alapított vállalkozás
  • foglalkoztatottak száma 1-20 közötti
  • éves forgalma 0-3 millió euró közötti

Pályázat beadási határidő: 2022. június 30.

Jelentkezés: https://www.duesseldorf.de/international/office-of-economic-development/business/start-up-support/medx-duesseldorf.html

Észak-Rajna-Vesztfália Gazdasági és Innovációs Minisztériuma idén áprilisban online platformot indított azzal a céllal, hogy segítse a regisztráló startupok és az észak-rajna-vesztfáliai cégek egymásra találását. Eddig már majd 700 német cég, és csaknem 5000 startup csatlakozott. A szoftveres támogatással automatikus párosítást nyújtó platformot nyílt, nemzetközi térnek szánják, így arra ingyenesen regisztrálhatnak magyar startupok is:
https://global-connect.nrw/public/

Utolsó módosítás: 2022. június 08.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?