Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Planet Budapest 2021 - Elindult a kiállítói jelentkezés
Planet Budapest 2021 - Elindult a kiállítói jelentkezés
2021. június 01.
Módosítás: 2021. június 01.
Olvasási idő: 1 perc
A Planet Budapest 2021 keretein belül megvalósuló Fenntarthatósági Expó kiemelt célja, hogy egy kétségtelenül nehéz időszak végén, a visegrádi országok közös fenntarthatósági szakkiállításaként segítséget nyújtson a kiállító vállalatoknak az esetlegesen elveszett piacok visszaszerzésében, vagy éppen újak felkutatásában.

A Planet Budapest 2021 négy nagy eseménycsoportjának egyikeként az Expó önálló tematikus programokkal, új, innovatív kiállításszervezési megoldásokkal, és erőteljes B2B fókusszal kerül megszervezésre. A Szakkiállítás során a visegrádi országokból érkező mintegy 190 kiállító összesen 20 ezer négyzetméteren mutathatja be az élelmiszeripart, a vízgazdálkodást, az energia szektort, a közlekedést, a hulladékgazdálkodást, valamint a nagyvárosokat és otthonokat modernizáló, a fenntartható fejlődési fordulatot előmozdító, legújabb közép-európai fejlesztéseket.

A kiállítói ambícióval rendelkező közép-európai cégek, start-upok, szakmai szervezetek, kamarák és felsőoktatási intézmények egy online jelentkezési felület (https://planetbudapest.hu/jelentkezes) kitöltését és értékelését követően kerülnek kiválasztásra, amelyre a Planet Budapest 2021 honlapján keresztül, 2021. június 15-éig van lehetőség. A kiválasztás eredményéről minden jelentkező 2021. június 30-ig kap értesítést.

Az Expó nemzetközi összehasonlításban is kedvező kiállítói árakat biztosít. Emellett a kiállítói megjelenés költségeinek további csökkentése érdekében lehetőség van támogatást igényelni a Külgazdasági és Külügyminisztérium által meghirdetett „A fenntartható fejlődéshez hozzájáruló terméket, vagy szolgáltatást előállító hazai vállalkozások piacra jutását előmozdító tevékenységek finanszírozására” című pályázat keretében. A felhívásról bővebb tájékoztatás a következő linken érhető el: https://kormany.hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/fenntarthatosagi-palyazati-program.

További információ: planetbudapest.hu

Utolsó módosítás: 2021. június 01.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?