Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
PowerUp! Challenge startup verseny
PowerUp! Challenge startup verseny
2020. január 23.
Módosítás: 2020. január 23.
Olvasási idő: 1 perc
Idén hatodszorra indult útjára az InnoEnergy szervezésében Közép- és Kelet-Európa legnagyobb energetikai versenye, a PowerUp! Challenge, mely nyitva áll a magyar innovatív vállalkozások számára is, függetlenül attól, hogy azok a fejlődésük mely szakaszában vannak.

A szervezők az energia, energiahatékonyság, energiatárolás, mobilitás, körforgásos gazdaság, az okostechnológiák és az okosvárosok területeiről várják az újító elképzeléseket, de minden piacképes, a fenntarthatóságot szem előtt tartó kezdeményezéssel lehet pályázni.

A legígéretesebb jelentkezők csatlakozhatnak az InnoEnergy hálózatához, amelynek köszönhetően többek között termékeik, szolgáltatásuk továbbfejlesztéséhez, kísérleti projektek indításához, értékesítési stratégiák kialakításához, nemzetközi bevezetéshez és piacbővítéshez kaphatnak befektetést, szakmai támogatást, és köthetnek új partnerségeket.

Külön a programba jelentkező induló vállalkozások ráadásul automatikusan részt vesznek a számukra létrehozott PowerUp! Competiton nevű, 65.000 euró összdíjazású versenyen, amelynek a végén megválasztják az Év startup vállalkozását.

A PowerUp! Challenge pályázatra 2020. március 6-ig kell benyújtania a kitöltött jelentkezési lapot az InnoEnergy weboldalán. A verseny hazai legjobbjai számára a kétnapos felkészítő tréning, a Bootcamp április 23-24-én, a magyar döntő április 28-án lesz. Az itt kiválasztott magyar Év startup vállalkozása részt vesz a június 3-ai krakkói finálén.

Bővebb információ: https://powerup.innoenergy.com/

Utolsó módosítás: 2020. január 23.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?