Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Startup Campus Tungsram Accelerator program
Ötlettől a sorozatgyártásig
2020. február 03.
Módosítás: 2020. február 03.
Olvasási idő: 1 perc
A Tungsram és a Startup Campus közös kezdeményezése keresi a 21. század feltalálóit. Az idén tavasszal induló akcelerációs program korai fázisú hardver startupoknak nyújt a régióban is egyedülálló lehetőséget arra, hogy innovatív ötletből sorozatgyártásra alkalmas termékek születhessenek.

A Tungsram mérnöki támogatással és gyártási kapacitással segíti a bekerülő projekteket, amelyek a vállalat külföldi kapcsolatrendszerén keresztül gyorsított pályán juthatnak ki a külpiacokra is. Az eredményes induláshoz a Startup Campus nyújt üzleti képzéseket és szakmai mentorálást. Az akceleráció fő befektetési partnere a Hiventures, emellett szakmai partnerként csatlakozott a Deloitte Private, akik jogi és könyvelési szakértelmükkel segítik a csapatokat. A program partnere a HEPA, akik a csapatok külpiaci validációját segítik, valamint csatlakozott az EDC Debrecen, mint a program hivatalos Smart City partnere, akik városi tesztkörnyezetet és infrastruktúrát biztosítanak az okos város projektek számára.

Olyan csapatok jelentkezését várják, akiknek az alábbi területek valamelyikéről van validált ötletük, esetleg már elkezdték a prototípus fejlesztését:

  • Mobilitás
  • Okos város
  • Egészségügy- és életmód-technológia
  • Energia
  • Agrártechnológia

Amit a program nyújt:

  • 20 milló forintos tőkebefektetés
  • 50 millió forintos további befektetés lehetősége

Jelentkezési határidő: 2020. február 29.

Jelentkezés és további információ: https://www.tungsram.startupcampus.hu/

Kapcsolat: tungsram@startupcampus.hu

Utolsó módosítás: 2020. február 03.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?