Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Test Farms 2024
Test Farms 2024
2024. május 02.
Módosítás: 2024. május 02.
Olvasási idő: 1 perc

Ha startup tagjaként vagy magánszemélyként a fenntarthatóság, a precíziós mezőgazdaság, a digitális nyomonkövethetőség, a CO2-monitorozás területén vagy más olyan innovatív megoldáson dolgozol, amely forradalmasíthatja a mezőgazdasági gyakorlatot, akkor az EIT Food Test Farms 2024 a neked való program! A Test Farms lehetővé teszi, hogy valós körülmények között teszteljétek, validáljátok és bemutassátok termékeiteket és szolgáltatásaitokat, hogy segítsen áthidalni az innovatív technológia és a gyakorlati mezőgazdasági alkalmazások közötti szakadékot és növelni a piaci siker esélyét.

Test Farms 2024Kiknek szól a program?

Kisvállalkozásoknak, startupoknak, magánszemélyeknek, akik innovatív megoldást fejlesztett ki a mezőgazdaság, az állattenyésztés vagy az elsődleges élelmiszer-feldolgozás területén, és rendelkeznek legalább egy prototípussal, amely készen áll a valós környezetben történő tesztelésre. Olyan csapatok jelentkezhetnek, akik nem vettek még részt a korábbi években a Test Farms vagy RisingFoodStars programokban és akiknek 2023-ban összesen legfeljebb 60 000 EUR értékű támogatást nyújtott az EIT Food.

Mit nyerhettek a programmal?

Tesztelhetitek termékeiteket és szolgáltatásaitokat valódi farmokon Lengyelországban, Spanyolországban vagy Portugáliában.
Visszajelzést kaphattok a gazdálkodóktól, helyi agronómusoktól és ágazati szakértőktől.
Legfeljebb 3000 EUR összegű pénzügyi támogatást igényelhettek a programmal kapcsolatos költségeitek fedezésére.

Jelentkezési határidő: 2024. május 6.

Bővebb információ: https://klimainnovacio.hu/hu/program/eit-food-startup-programok

Utolsó módosítás: 2024. május 02.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?