Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Újra megnyílt a V4 start-upok és inkubátorok izraeli mentorprogramja
V4 start-upok és inkubátorok izraeli mentorprogramja
2022. április 08.
Módosítás: 2022. április 08.
Olvasási idő: 1 perc
Magyar start-upok és inkubátorok számára újra megnyílik a lehetőség, hogy a visegrádi országok innovátoraival közösen izraeli tanulmányúton vegyenek részt. A pályázat tematikus fókuszú, ICT, egészség- és biotechnológiai, okos mobilitási, pénzügytechnológiai (Fintech) és a kiberbiztonság/mesterséges intelligencia/kibernetikai területen dolgozó fiatal innovátorok jelentkezését várják.

A 10 napos tanulmányút olyan start-upok és innovátorok számára biztosít lehetőséget, akik lehetőséget keresnek induló vállalkozásuk innovatív ötleteinek, megoldásainak, prototípusainak, MVP-inek, termékeinek, szolgáltatásainak piaci potenciál értékeléséhez, és gyakorlati eszközöket kínál számukra az innovatív vállalkozások működtetéséhez és növekedéséhez, valamint tevékenységük sikeres nemzetközivé tételéhez. A felhívás további célja, hogy támogassa az inkubátorok képviselőit, munkavállalóit szakmai kapacitásuk és az inkubáló vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatások minőségének bővítésében.

A pályázat beadásának határideje 2022. május 4.

A pályázati nyertesek izraeli tanulmányútja 2022. szeptember 4. és szeptember 15. között valósul meg.

A pályázati jelentkezési dokumentumok, értékelési szempontok és további részletek a Nemzetközi Visegrádi Alap honlapján találhatók az alábbi linken:
https://www.visegradfund.org/news/open-call-v4-innovators-israel-training-program/

További információk:

Mészáros Gergely nemzetközi referens
gergely.meszaros@nkfih.gov.hu
+36 1 896 3741

Utolsó módosítás: 2022. április 08.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?