Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
A WIPO nemzetközi pályázati programja kkv-k számára
A WIPO nemzetközi pályázati programja kkv-k számára
2023. február 01.
Módosítás: 2023. február 01.
Olvasási idő: 1 perc
A Szellemi Tulajdon Világszervezete (World Intellectual Property Organization, WIPO) meghirdette "WIPO Global Awards 2023" nemzetközi pályázati programját a szellemi tulajdon használata révén üzleti sikereket elérő és tevékenységüket a társadalom javára fordító kis- és közepes vállalkozások számára.

A jelentkezési időszak 2023. január 16-tól 2023. március 31-ig tart. A pályázat nyitva áll a világ bármely részén működő, gazdasági tevékenységet folytató kkv előtt, legyen az akár a technológia, a mezőgazdaság, a kreatív ipar, illetve egyéb ágazatok. A szellemi tulajdon valamennyi formájának használatával lehet jelentkezni, a szerzői jogtól a védjegyeken és szabadalmakon át a földrajzi árujelzőkig.

A Világbank meghatározása szerint a kkv egy olyan, legfeljebb 300 alkalmazottal rendelkező vállalkozás, amelynek a teljes éves bevétele a 15 millió dollárt nem haladja meg.

A pályázatokat a WIPO internetes oldalán található online űrlap kitöltésével lehet benyújtani.

A beérkezett pályázatok közül a WIPO Titkársága által kiválasztott 20 jelölt nevét közzéteszik a WIPO médiafelületén. Ezt követően a WIPO kijelöli a szellemi tulajdon területén nemzetközileg elismert, a technológiai területet, az üzleti szférát, a kreatív iparágakat, a befektetési területet és az innovációt képviselő szakemberekből álló zsűrit, amely kiválasztja a hét nyertest.

A díjátadó ünnepség a WIPO 2023. júliusi Általános Közgyűlése keretében a nyertesek, a zsűri tagjai, a szponzorok, a mentorok és egyéb magas rangú meghívottak részvételével kerül megrendezésre.

További információ és a pályázat beadása a https://www.wipo.int/global-awards/en/2023/ oldalon.

Utolsó módosítás: 2023. február 01.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?