Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Felhívás a Dubaji Világkiállítás COVID-19 speciális programjában való részvételre
Dubaji Világkiállítás COVID-19 pályázati felhívás
2020. december 11.
Utolsó módosítás: 2020. december 11.
Olvasási idő: 2 perc

A felhívás célja, hogy a COVID-19 világjárvány elleni küzdelemben, illetve a vírus kezelésében széles körben alkalmazható projektek kapjanak bemutatkozási lehetőséget a jövő évi Dubaji Világkiállítás helyszínén.

A programban való részvétel jelentkezési határideje 2020. december 31., melyre várják többek között magánemberek; egészségügyi dolgozók; közösségek; kormányzati, privát, nemzeti és nemzetközi szervezetek; induló vagy már régóta működő üzleti vállalkozások; szövetségek és oktatási intézmények jelentkezését a világ minden tájáról, olyan projektek bemutatásával, amelyek innovatív megközelítéssel veszik fel a harcot a COVID-19 vírussal szemben..

A COVID-19 világjárvány miatt a 2021. évre halasztott Dubaji Világkiállítás „Global Best Practice Programme” elnevezésű nemzetközi felhívása olyan kezdeményezéseket, vállalkozásokat keres, amelyek missziója a világ legnagyobb kihívásaira kézzelfogható megoldást nyújtani.
A koronavírus-járvány (COVID-19) tömeges megbetegedéseket okozó megjelenése óta a fejlődés globális kontextusa alapvetően megváltozott. A COVID-19 járvány olyan mértékű, amelyet a legtöbb ma élő ember még soha nem látott.

Reagálva az elhatalmasodó világjárványra, az Expo 2020 Dubai szervezői a COVID-19 globális egészségügyi válság kezelésére szolgáló megoldások bemutatását célzó rendkívüli felhívást tettek közzé a „Global Best Practice Programme” részeként.


Pályázni az alábbi témákban lehet:

  • Testi egészség és lelki jóllét
  • Víz és higiénia
  • Oktatás és képességfejlesztés
  • A megélhetés védelme
  • Digitalizáció

Elbírálás:

A beküldött pályázatok előzetes értékelést követően egy nemzetközi bíráló bizottság elé kerülnek, amely testület kiválasztja a legjobb projekteket.


A díjazottak az alábbiakban részesülnek:

  • A projekt bemutatásra kerül a világkiállítás ideje alatt (2021. október 1. és 2022. március 31. között) a helyszínen, továbbá az esemény online felületein.
  • Teljeskörű promóció és média felületek biztosítása a Világkiállítás előtt és alatt.
  • A projektcsapat egy fő képviselője meghívást kap az Expóra, hogy bemutassa a díjazott programot. Az utazás és szállás költségeit a szervezők fizetik.

Jelentkezési határidő: 2020. december 31.


További részletek és jelentkezés: Global Best Practice Programme, Special edition COVID-19 Call for Poroposals

Utolsó módosítás: 2020. december 11.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?