Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
Induljon az Európai Vidéki Innovációs Versenyen
Európai Vidéki Innovációs Verseny
2019. február 11.
Módosítás: 2019. február 11.
Olvasási idő: 1 perc
A nagy gazdasági és környezeti kihívásokkal szembesülő mezőgazdasági, erdészeti és élelmiszer-feldolgozó ágazatoknak gyors, innovatív megoldásokra van szükségük. Az Európai Bizottság 2012-ben hirdette meg az Európai Innovációs Partnerség a Mezőgazdasági Termelékenységért és Fenntarthatóságért (EIP-AGRI) programot, amelynek egyik fő szemléleti eleme az innováció interaktív megközelítése.

Az Európai Vidéki Innovációs Verseny (EURIC) célja, hogy felszínre hozza a közelmúltbeli és jelenlegi innovatív, inspiráló és ígéretes kezdeményezéseket a mezőgazdaság, az erdészet, valamint az agrár-élelmiszeripari ellátási lánc területén.

Ideális esetben ezek egymást kiegészítő (tudományos, gyakorlati és egyéb típusú) tudással rendelkező különféle partnerek összefogásával jöttek létre, a projekttevékenységek során már a kezdetektől közös értékteremtéssel hozva létre az innovációt. A LIAISON projekt keretei közt indított verseny arra törekszik, hogy megtalálja és jutalmazza a partnerség Európa-szerte működő legjobb példáit.

  • Ön is olyan mezőgazdasági termelő, erdőgazdálkodó vagy élelmiszeripari vállalkozó, akinek sikertörténetét érdemes megosztani?
  • Részt vesz innovatív, inspiráló és úttörő kezdeményezésben? 
  • A projektjében résztvevők tudományos vagy gyakorlati hátterű partnerek, szakértők?

Ha igen, csatlakozzon a LIAISON projekt Európai Vidéki Innovációs Versenyéhez, amelynek jelentkezési határideje 2019. március 15. 

További információ:
https://www.aki.gov.hu/liaison-773418-h2020-rur-2017-2
http://www.liaison2020.eu/euric

Utolsó módosítás: 2019. február 11.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?