Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekHírekHazai és nemzetközi KFI hírek
PowerUp! startup verseny
2019. március 07.
Módosítás: 2019. március 07.
Olvasási idő: 2 perc
Idén ötödszörre indult útjára az InnoEnergy szervezésében Közép-Európa legnagyobb energetikai versenye, a PowerUp!, amelyre a cleantech-ágazatában tevékenykedő startup vállalkozások jelentkezését várják. 

Jelentkezési határidő: 2019. március 11.

Az idei pályázati kiírás nem csak anyagi szempontból kecsegtet ígéretes díjakkal, hanem az InnoEnergy rangos üzleti gyorsító programjában való részvétellel is. A Highway® program célja az induló projektek felkarolása és azok európai piacra segítése. Azok, akik csatlakoznak a programhoz, támogatást kaphatnak egyebek mellett a jogi- vagy szellemi tulajdon védelemmel, illetve a hatékony prezentálással kapcsolatban. A további előnyök közé tartozik a nemzetközi ügyfelekkel való kapcsolatteremtés és akár egy 150 000 eurós pénzügyi befektetés elnyerése is az InnoEnergy révén. 

Idén először jutalmazzák külön a verseny résztvevői között a „Clean Air Challenge”-témában indulókat, miután az InnoEnergy kulcsfontosságú résztvevője a 2018 októberében, Brüsszelben útjára indított Clean Air Challenge programnak. Az elismerést az a startup vállalkozás fogja kapni, amelynek megoldása leginkább hozzájárul a légszennyezés és a szmog csökkentéséhez. 

Azok a startup vállalkozások, amelyek túljutnak a nevezési fázison, részt vesznek az európai üzleti mentorok vezetésével megvalósuló felkészítő programokban. A workshopok célja a nemzeti döntőre és a végső döntőre való felkészítés, ahol szakértők előtt kell bemutatniuk az ötleteiket. A győztest 2019. május 21-én választják ki Krakkóban az Impact’19 rendezvényen, ami Közép- és Kelet-Európa egyik legfontosabb gazdasági eseményének számít. 

A részvétellel kapcsolatos egyéb információk a www.powerup.innoenergy.com oldalon érhetőek el.

Utolsó módosítás: 2019. március 07.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?