Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Információs napok és konzorciumi partnerkereső rendezvény a Horizont Európa 6. klaszterével kapcsolatban (2021. október 25-27.)
2021. október 07.
Módosítás: 2022. május 31.
Olvasási idő: 1 perc
Az Európai Bizottság online információs napokat rendez a Horizont Európa program „Élelmiszerek, biomassza-alapú gazdaság, természeti erőforrások, mezőgazdaság, környezet” címet viselő 6. klaszterének 2022. évi beadási határidejű pályázataival kapcsolatosan, amelyen desztinációk szerinti bontásban a 77 pályázati felhívást, a pályázással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, valamint a talaj misszió előrehaladását fogják bemutatni.

Az információs napok időpontja: 2021. október 25-26.

További információk: https://ec.europa.eu/info/research-and-innovation/events/upcoming-events/horizon-europe-info-days/cluster-6_en#brokerage-event

Az információs napokat követően a tagállamok nemzeti kapcsolattartói online konzorciumi partnerkereső eseményt tartanak, amelynek lényegét az elektronikus platformon zajló kétoldalú virtuális találkozók jelentik. E találkozók során lehetőség nyílik a projektötletek megosztására és megbeszélésére, az együttműködés kezdő lépéseinek megtételére.

A partnerkereső rendezvény időpontja: 2021. október 27.

Regisztrációs felület: https://he-2022-cluster6.b2match.io/ (regisztrálni október 26-ig lehet)

Fontos, hogy csak azokat a regisztrálókat tudjuk validálni, akik bejelölik, hogy részt kívánnak venni kétoldalú találkozón, kitöltik az intézményükre vonatkozó információkat és megjelölik a számukra érdekes pályázatokat („Areas of Activity” részben). A „marketplace opportunities” rész kitöltése is erősen ajánlott, hiszen orientálja a többi résztvevőt a keresett együttműködés részleteiről.

Utolsó módosítás: 2022. május 31.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?