Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Az Európai Bizottság a mesterséges intelligencia ágazati tesztelési és kísérleti létesítményekre vonatkozó pályázati felhívásainak online tájékoztatási és egyeztetési napja (2022. február 28.)
2022. február 25.
Módosítás: 2022. május 31.
Olvasási idő: 1 perc
A Bizottság a mesterséges intelligencia ágazati tesztelési és kísérleti létesítményekre vonatkozó pályázati felhívások közzététele után információs napot tart február 28-án.

Az Európai Bizottság a Digitális Európa Program (DIGITAL) keretében várhatóan 2022 februárjának második felében nyitja meg a mesterséges intelligencia ágazati tesztelési és kísérleti létesítmények (TEF) finanszírozására irányuló pályázati felhívásokat. Ezek a TEF-ek az agrár-élelmiszeripari (30 millió euró), az egészségügyi (30 millió euró), a feldolgozóipari (30 millió euró), valamint az intelligens városok és közösségek (20 millió euró) ágazatokon belül kerülnek kialakításra. A felhívásokat az EU és a tagállamok egyenlő mértékben társ finanszírozzák.

Az infónap célja, hogy felhívja a figyelmet a közelgő ágazati TEF DIGITAL felhívásokra, tisztázza a felhívás folyamatával és a TEF koncepciójával kapcsolatos kérdéseket, valamint támogassa a konzorciumokat abban, hogy megtalálják a legjobb partnereket céljaik eléréséhez.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információk és a regisztráció az alábbi weboldalon érhető el:
Final online information and matchmaking day for Digital Europe Programme (DIGITAL) calls on sectorial TEFs

Utolsó módosítás: 2022. május 31.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?