Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Európai Uniós online infónap az I3 eszköz Strand 1 és 2a felhívásairól (2024. június 13.)
2024. május 13.
Módosítás: 2024. május 13.
Olvasási idő: 2 perc
Az I3 eszköz pályázati úton elérhető Európai Uniós források révén támogatja az innovációs ökoszisztéma szereplőit abban, hogy innovációjuk érett szakaszba léphessen, hozzájárulva ezzel az Európai Unión belüli innovációs szakadék csökkentéséhez.

Az I3 konstrukció 2024. évi Strand 1 és Strand 2a felhívásai előreláthatólag 2024. június 6-án kerülnek meghirdetésre az EU Funding & Tenders portálján.

A felhívásokhoz kapcsolódóan, a pályázat lebonyolítását végző EISMEA uniós ügynökség és az Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatósága online infó napot szervez 2024. június 13-án délelőtt, melyre az alábbi linken lehet regisztrálni.

Időpont: 2024. június 13., 9:30-12:00
Helyszín: Webex

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a korábbi I3 felhívások gyakorlatával megegyező módon, várhatóan e pályázati körben is kötelező lesz a pályázati anyaghoz csatolni a tervezett beruházás nemzeti intelligens szakosodási prioritásokhoz való illeszkedését alátámasztó támogató nyilatkozatot. Ezen nyilatkozatot továbbra is az NKFI Hivatal, mint nemzeti intelligens szakosodási szerv S3 Projektirodája állítja ki a magyarországi projekt partnerek számára.

A szükséges formanyomtatványt (Letter of Support) a Funding & Tenders pályázati oldalról vagy az EISMEA honlapjáról történő letöltését követően, kérjük, szíveskedjenek kitöltve az nkfihivatal@nkfih.gov.hu és az s3magyarorszag@nkfih.gov.hu címekre megküldeni.

Az I3 konstrukciókról további információk az alábbi elérhetőségeken érhetőek el:

Utolsó módosítás: 2024. május 13.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?