Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Közép-európai Űripari Nap és Üzleti Fórum (2021. november 11.)
Közép-európai Űripari Nap és Üzleti Fórum
2021. október 05.
Módosítás: 2022. május 31.
Olvasási idő: 1 perc
A rendezvény lehetőséget nyújt az űriparban és űrkutatásban tevékenykedő közép-európai (cseh, lengyel, szlovák, magyar) cégek, stakeholderek, kutatóintézetek, egyetemek képviselőinek, illetve nem közvetlenül űripari cégek és kutatóintézetek az anyagkutatás területéről, alkatrész beszállítók, IT fejlesztők stb. partnerek megismerésére, együttműködések kialakítására a régióban.

CENTRAL EUROPE SPACE INDUSTRY DAY & BROKERAGE konferencia és üzleti fórum
Időpont: 2021. november 11., 10.00-17:00 óráig
Helyszín: Brno (Csehország), Hotel Passage, Lidicka 23

A Central Europe Space Industry Day and Brokerage kiváló alkalom a legutolsó intézményi és piaci trendek és innovációk megismerésére új technológiai partnerekkel/végfelhasználók való találkozásra rövid (20 perces) előre szervezett találkozók keretében K+F partnerek megtalálására különös tekintettel az Európai Űrstratégiára, az Európai Űrügynökség (ESA) és a Horizon Europe által indított K+F programokra.

A rendezvény a Czech Trade, a Cseh Közlekedési Minisztérium, a JIC innovációs ügynökség szervezésében a HEPA, a lengyel Krakow Technology Park és a szlovák BIC Bratislava társzervezésével, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közreműködésével valósul meg.

A fórumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A kiutazásról és a szállásról az adott cég saját maga gondoskodik.

Kérjük regisztráljon a rendezvény online platformján és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel, kutatóintézetekkel, stakeholderekkel!

Az esemény weboldala és regisztráció: https://central-europe-space-industry-day.b2match.io/

Regisztráció határideje: 2021. november 9.

További információ:
Kardos Levente
email: kardos.levente@hepa.hu
telefon: +36 30 879-6234

Utolsó módosítás: 2022. május 31.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?