Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
MENTA 2020
MENTA 2020
2020. július 29.
Módosítás: 2020. július 29.
Olvasási idő: 2 perc
Az IVSZ által szervezett MENTA Magyarország meghatározó, exkluzív üzleti konferenciája, amely idén szeptember végén, Siófokon várja a digitális gazdaság szereplőit.

Időpont: 2020.09.22 - 09.23
Helyszín: Hotel Azúr, Siófok****

A MENTA két napján hosszú idő után végre ismét személyesen találkozhatnak az iparág cégvezetői, döntéshozói, kormányzati szereplői, a korábbi években megszokott színvonalú tartalom mellett, a kísérőeseményeken és kapcsolatépítési programok alatt pedig megvitathatják az elmúlt időszak tanulságait és a jövőre vonatkozó hatásait. A legelismertebb és legtapasztaltabb szakértőktől, piaci szereplőktől, vállalkozásoktól, illetve azok vezetőitől tudhatják meg, hogy a digitális gazdaság milyen lehetőségeket, és feladatokat tartogat számukra.

A MENTA továbbra is két napon, de új felépítéssel várja a látogatókat. Szeptember 22 délutánján néhány nagynevű előadó gondolataival melegítjük be a közönséget, utána a Gyurós-díjak átadása, valamint network party következik. A második napon nyitóelőadások, illetve két, párhuzamosan futó szekcióban előadások, beszélgetések, viták gondoskodnak arról, hogy a konferenciázók az összes fontos tudást és információt megkapják a jelen és a jövő állásáról.

A MENTA 2020-ban azt világítja meg, hogy az idei események miként változtatták meg az üzleti tervezés logikáját. A folyamatos diszrupció világában már régóta a jelen és a jövő párhuzamos idősíkján kell gondolkodnunk, ám a közelmúlt történései még nyilvánvalóbbá tették: több forgatókönyv és lehetséges valóság mentén kell terveznünk. A konferencia a jelen és a jövő összefüggéseit tárja fel, illetve segít abban, hogy hosszútávon, akár több dimenzióban gondolkodjunk az előttünk álló időszakról.

A konferencia fő témái

  • hogyan tervezzük a jövőt a jelen tükrében?
  • mely technológiák segítik a legjobban mindezt?
  • stratégiai irányvonalak, jógyakorlatok
  • hatékony, jövőálló innovációs módszerek

A konferencia előadásaival, beszélgetéseivel újra összekötjük a szálakat, illetve ezzel együtt kiszámíthatóvá, tervezhetővé tesszük azt a jövőt, ami az idei események nyomán minden eddiginél nehezebbé vált.

Regisztráció: https://ivsz.hu/esemenyek/menta-2020/?reg#/

Bővebb információ az esemény oldalán: https://ivsz.hu/esemenyek/menta-2020/#a-konferenciarol

Utolsó módosítás: 2020. július 29.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?