Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Online partnerkereső rendezvény a Regionális Innovációs Völgyek kezdeményezéshez kapcsolódóan (2023. szeptember 12.)
2023. augusztus 30.
Módosítás: 2023. szeptember 12.
Olvasási idő: 1 perc
Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy az Európai Bizottság 2023. szeptember 12-én online partnerkereső (matchmaking) eseményt szervez a Regionális Innovációs Völgyek kezdeményezés keretében meghirdetésre került Interregionális Innovációs Beruházási Eszköz (I3), illetve a Horizont Európa kutatási és innovációs keretprogram - Európai Innovációs Ökoszisztémák (EIE) programrészéből finanszírozandó, egymást kiegészítő pályázati felhívásaival kapcsolatosan.

A partnerkereső esemény célja, hogy megkönnyítse a kapcsolatfelvételt és hálózatépítést az Új Európai Innovációs Menetrendben meghatározott öt égető kihívás (a fosszilis tüzelőanyagoktól való függés csökkentése, a globális élelmezésbiztonság növelése, a digitális átalakulás elősegítése, az egészségügy javítása és a körforgásos gazdaság elősegítése) kezelése érdekében a fenti konstrukciók keretében pályázatot benyújtani szándékozó érdekeltek között.

A rendezvényen való részvételre - az elsődleges célcsoport nemzeti és regionális hatóságokon túlmenően – regisztrációt követően, az esemény technikai kapacitása függvényében egyéb érdekeltek számára is lehetőség van.

A rendezvény programjával kapcsolatos bővebb információ, illetve a regisztrációs felület az esemény hivatalos oldalán, ide kattintva érhető el.

Utolsó módosítás: 2023. szeptember 12.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?