Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Smart Mobility & Logistics challenges in Flanders (2024. március 6.)
2024. február 14.
Módosítás: 2024. február 14.
Olvasási idő: 2 perc

A Belga Nagykövetség Flamand Kereskedelmi Képviselete (FIT Budapest) a StartUp Flanders szövetséggel együttműködésben ezúton meghívja egy egyedülálló eseményre - egy, a belga/flamand smart mobility és smart logistics témákat körüljáró interaktív webináriumra. Az eseményen való részvétel ingyenes. 

A rendezvény keretében a közép- és kelet-európai startupoknak és scaleupoknak lehetőségük nyílik arra, hogy közelről megismerjék a dinamikus flamand ökoszisztémát és feltárják a lehetőségeket élvonalbeli termékek és szolgáltatások fejlesztésére a flamand logisztikai szektorban azzal a céllal, hogy innovatív megoldásokat kínálhassanak meghatározó flamand logisztikai cégek számára. 

A piac vezető szereplői, köztük az Antwerpeni Kikötő, a H.Essers, az Eutraco és a VPD, valamint a Flamand Logisztikai Klaszter (VIL), a StartUp Flanders és a Flanders Investment & Trade szakértői is részt vesznek az eseményen. 

A webináriumra 7 közép- és kelet-európai országból várnak résztvevőket, akiknek a flamand logisztikai szektor élenjárói tartanak előadásokat az előttük álló kihívásokról, amelyekre megoldásokat keresnek a régióban tevékenykedő startupok és scaleupok bevonásával. Az előadásokat követően kétoldalú találkozókra is lehetőség nyílik előzetes regisztrációval. 
A B2Match platformon március 6-án 14:00 és 17:00 óra között kerül megrendezésre az esemény (előadások + B2B találkozók).  

A webinárium programját és a regisztrációs felületet az alábbi linken érheti el: Program és Regisztráció

Helyszín: B2Match Platform
Dátum: 2024. március 6. 14:00 – 17:00

A részvétel ingyenes, de a helyek száma korlátozott. Minden sikeres regisztrációt visszaigazol a Belga Nagykövetség, és megküldi a részvételi linket ez eseményre. A regisztráció visszaigazolásának feltétele, hogy megfelelően töltse ki a B2Match platformon a profiljához tartozó információkat. Amennyiben kétoldalú találkozókon is szeretne résztvenni, kérjük aktiválja a "partnerkereső" funkciót, amely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy személyes találkozót kérjen a rendezvény résztvevőitől.  

A rendezvény angol nyelven kerül megrendezésre. Bármilyen kérdéssel vagy problémával forduljon a Belga Nagykövetséghez bizalommal. 

Belga Nagykövetség
Embassy of Belgium
FLANDERS INVESTMENT & TRADE
1092 Ráday utca 58.
+36 1 202 64 02
welcome.flandersinvestmentandtrade.com

Utolsó módosítás: 2024. február 14.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?