Ön itt áll: PályázóknakHírek, eseményekRendezvényekHazai és nemzetközi rendezvények
Startup SAFARI
2019. április 04.
Módosítás: 2019. május 08.
Olvasási idő: 1 perc
Idén immár negyedik alkalommal lesz Startup Safari Budapesten - ezúttal április 17-től 19-ig lesz lehetőségük a résztvevőknek arra, hogy bemutatkozzanak, potenciális befektetőkkel és az adott terület elismert szakembereivel találkozzanak. Az esemény keretében 3 nap mintegy 300 program várja az érdeklődőket, összesen 100 helyszínen.

A rendezvény ezúttal is az eredeti koncepciót követve igyekszik bevonni a látogatókat a résztvevő startupok működésének mindennapjaiba, minél reálisabban bemutatva, hogy a vállalkozások hogyan működnek a gyakorlatban. A Startup Safarin résztvevő vállalkozások ennek megfelelően a saját irodáikba vagy alkotóműhelyükbe invitálják a résztvevőket. Az idei rendezvény az előzetes tervek szerint 100 helyszínen kínál majd több mint 300 programot. Az események felhozatala a különféle előadásoktól kezdve az üzleti reggeliken át a különböző workshopokig terjed, a résztvevők rendszerint a hazai startup szcéna legnagyobb neveivel is találkozhatnak a háromnapos budapesti rendezvényen. 

Az idei rendezvény központi témái egyebek mellett az oktatás jövője, az életstílus, a dizájn, a technológia és a gasztronómia kapcsolata, a mesterséges intelligencia, az ipar 4.0 és a digitális marketing lesznek. 

Bővebb információ:

https://budapest.startupsafari.com

https://www.facebook.com/startupsafarybudapest/

https://www.instagram.com/startupsafaribudapest/

Utolsó módosítás: 2019. május 08.
Visszajelzés
Hasznos volt az oldal információtartalma az Ön számára?